Зіркові скандали
Подобається

Відома українська співачка в прямому ефірі звинуватила телеканал «1+1» в плагіаті (ВІДЕО)

10/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Відома українська співачка в прямому ефірі звинуватила телеканал «1+1» в плагіаті (ВІДЕО)

Співачка Мар’яна Садовська звинуватила «1+1» у плагіаті


Після першого прямого ефіру талант-шоу «Голос країни» відома співачка Мар’яна Садовська звинуватила організаторів шоу у плагіаті, — Корупція Стар

Популярне: Анна Седокова народила сина і НАРЕШТІ розсекретила справжнє ім'я батька її дитини

sad_0

«Під час шоу "Голос країни" виконавиця Інґред Костенко використала повністю моє аранжування (а практично композицію) на мотиви української пісні з репертуару колективу Древа з Крячківки "Ой летіла зозуля". При цьому "здерто" не лише мою інтерпретацію,але і фортепіанне аранжування німецького композитора та піаніста Ярі Сінґля!», — написала Садовська на своїй сторінці у Facebook.

fullsize
«Я навіть пробую тішитися, що маю такий вплив на розвиток популярної музики в Україні! Але насправді, тішило б набагато більше елементарне професійне трактування і пошана авторського права! Не буду додавати лінк — але таки цього разу перешлю його GEMA, організації, котра береже авторське право тут у Німеччині і де ця моя інтерпретація зареєстрована», — повідомила співачка.


Мар'яна Садовська — українська співачка, актриса, композитор, аранжувальниця, фольклористка. Уродженка Львова вже багато років мешкає у німецькому Кельні, а працює в різних країнах Європи і США. У творчому доробку Садовської — три сольних музичних альбоми, музика до вистав тощо. Виступає сольно та з німецьким джазовим тріо «Бордерленд».

GEMA – організація, яка здійснює управління авторськими правами в Німеччині.

«У прямих ефірах ми продовжуємо експериментувати з музикою і незвичайними інструментами, дарувати глядачам магію і диво. Так, в музичних номерах ви почуєте купальські пісні, звук індійського інструменту ситар, вокал унікального етно-хору і гру перкусіоніста на старовинних шаманських інструментах», — розповів напередодні музичний продюсер проекту Руслан Квінта.