Новини про зірок
Подобається

Фани налякані: Алла Пугачова готується до операції?

09/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Фани налякані: Алла Пугачова готується до операції?

Такі чутки з'явилися через відсутність  Примадонни на черговому концерті, — передає Корупція Стар
Популярне: 
«Фото з відомим ведучим»: Катя Осадча опублікувала сімейне селфі

 

Алла Пугачова – бажаний гість на будь-якому концерті, музичній премії і світському рауті. Чекали її і на церемонії «Шансон року», яка відбулася 8 квітня. Але на премії Примадонна так і не з'явилася, повідомляє Lafemmod.ru.

Це породило хвилю чуток про те, що артистка погано себе почуває. Один з організаторів заходу поділився з журналістами інформацією, що Примадонна готується до операції, тому не змогла бути присутньою на заході. Щоправда, ця інформація була отримана джерелом не з перших рук, тому потребувала перевірки.

Журналісти вирішили дізнатися про самопочуття Пугачової у зіркових гостей премії, які перебувають зі співачкою в близьких відносинах. Але вони не змогли прояснити ситуацію. Так, Володимир Пресняков-старший повідомив, що бачив Аллу Борисівну рік тому, на дні народження Микити. Олексій Глизін, близький друг Примадонни, розмовляв з нею днів 10 тому, і тоді вона почувала себе чудово.

Зрештою, вдалося додзвонитися до офіційних представників Пугачової. Олена Чупракова, директор Примадонни, повідомила, що Алла Борисівна не була задіяна в церемонії, тому і не планувала там з'являтися. А зі здоров'ям у народної улюблениці все добре.

Спростував інформацію про майбутню операцію і чоловік Примадонни. Максим Галкін заявив, що його дружина відчуває себе чудово.

Що ж, добре, що чутки не підтвердилися. Побажаємо кумиру мільйонів міцного здоров'я та довголіття.

alla-563x353