Новини про зірок
Подобається

Як змінились «Відчайдушні домогосподарки» за 13 років! Ви не повірите власним очам!!!(ФОТО)

08/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Як змінились «Відчайдушні домогосподарки» за 13 років! Ви не повірите власним очам!!!(ФОТО)

З дати виходу у світ першого сезону серіалу «Відчайдушні домогосподарки» пройшло 13 років. Давай подивимося, як змінилися актори улюбленого багатьма фільму.
Серіал «Відчайдушні домогосподарки» став улюбленим серіалом 2000-х для багатьох дівчат. Цікаво, що багато актори, які взяли участь у зйомках, дружать досі. Про те, як вони змінились,  — передає Корупція Стар

Популярне: Вона ще така молода: Фани нажахані станом здоров’я Марії Єфросініни! Що з нею сталось?(ФОТО)


Єва Лонгорія

FotorCreated(146)

Єва Лонгорія після зйомок в серіалі "Відчайдушні домогосподарки" стала активно зніматися в рекламі і навіть запустила собтсвенное шоу, в рамках якого допомагає самотнім серцям знайти свою любов.

Крім того, вона відкрила свій ресторан і випустила кілька кулінарних книг. Запрошують актрису і у велике кіно. 

Фелісіті Хаффман

2


Фелісіті Хаффман продовжує зніматися в кіно. Крім того, вона відкрила школу акторської майстерності, де навчає молоде покоління всім тонкощам професії. 

Тері Хетчер

3

Після ролі Сьюзер Майєр Тері Хетчер пише книги, знімається в епізодичних ролях, а також пробує себе в ролі режисера. 

Марсія Кросс
4

Марсія Кросс після зйомок у "Відчайдушних домогосподарках" прийняла рішення присвятити себе дітям і чоловікові. У 2015 вона вперше знову з'явилася в кіно — в епізодичній ролі в серіалі "Закон і порядок".

Джеймс Дентон
5

Роль Майкла Дельфіно — сама вдала до кар'єри Джеймс Дентон. Зараз актор активно знімається в кіно і серіалах, сподіваючись переплюнути свій персонаж з "Відчайдушних домогосподарок".

Даг Сэвант
6

Даг Севант активно знімається в серіалах, правда отримує лише епізодичні ролі. Цікаво, що він одружений на своїй колезі по серіалу "Район Мелроуз" Лорі Лейтон. Пара виховує двох дітей.