Новини про зірок
Подобається

ОЦЕ ТАК: Син Поліни Гагаріної від Лепса? Фани не можуть повірити очам!

08/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
ОЦЕ ТАК: Син Поліни Гагаріної від Лепса? Фани не можуть повірити очам!

Хлопчик забрав фанатів співачки талантами. Виявилося, що Поліна Гагаріна вчить дитину деяким вокальним азам, а також грати на клавішах. Зірка виклала в Мережу веселий ролик з його участю, — передає Корупція Інфо

Популярне: Вона ще така молода: Фани нажахані станом здоров’я Марії Єфросініни! Що з нею сталось?(ФОТО)

 

Фолловери Поліни Гагаріної в інстаграмі пам'ятають, як зворушливо спадкоємець привітав її з недавнім днем народження. Після спільного виступу родичів на честь ювілею артистки, Андрійко підбіг і ніжно обійняв маму. Було видно, що між родичами існує тісний емоційний зв'язок.

До речі, син співачки в компанії батька не тільки розважається, як багато хто подумав. Виявилося, Гагаріна розвиває хлопчика музично: навчає нотній грамоті, фортепіанним гармоніям і вокалу. Такий висновок зробили фолловери знаменитості, подивившись відео, яке вона опублікувала в мікроблозі.
 

У міні-кліпі зображений Андрій, який сидить у темних окулярах за синтезатором. Юний артист грає на клавішах і виконує пісню з популярного американського серіалу «Друзі» на мотив нового хіта Поліни «Драми більше немає». Фанати прийшли в захват від почуття гумору та здібностей підлітка. Багато зізналися, що не очікували від нього такого артистизму і харизми. Також шанувальники красуні залишили десятки коментарів з компліментами на адресу Андрія, де навіть порівняли його з Григорієм Лепсом.

«Дааа уж… З таким сином точно не засумуєш! Браво, Ондрик! Талант росте! Дуже круто зіграв!», «Такий милий! Хороша ідея. Можна записати нову пісню «Драний-драний кіт». Буде цікаво», «Який крутий, милий і кумедний. Поліна Сергіївна, він зараз вас переспіває. Ви не боїтеся? Мені здається, в Ондрике дуже багато прихованих талантів», «А, який воображулька! Справжній артист, як і його матусю. Весело у вас!», «Маленький шансоньє – Лепс», — написали користувачі соціальної мережі. 

Цікаво, що демонструвати оригінальне виконання Андрій вирішив не просто так. За словами Гагаріної, хлопчик намагається як завгодно відстрочити момент домашнього відбою. Як і багато дітей, син співачки розважає батьків, щоб ті не примушували йти в ліжко. Про це передплатникам розповіла сама блондинка. 

«А ви вже слухали мій новий хіт «Драний-драний кіт»? Ой! Тобто «Драми більше нема! Уроки гармонії не проходять даром, особливо, коли треба спати, а ми готові на все, що завгодно, лише б не спати», — написала під роликом зірка.

1491637356_2