Новини про зірок
Подобається

Мінус 50 КІЛОГРАМ!!! І це про Руслану Писанку, не вірите? Тоді подивіться

08/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Мінус 50 КІЛОГРАМ!!! І це про Руслану Писанку, не вірите? Тоді подивіться

Актриса і телеведуча разом з чоловіком сяде на жорстку дієту, передає Корупція.Стар

Популярне: Куди дивиться Мерзоян: Матвієнко показала, як розважається з масажистом! Країна шокована

Відома актриса і телеведуча Руслана Писанка напередодні спектаклю "Одеса-мама", який пройде в столиці 11 квітня в театрі Оперети, дала інтерв'ю журналу "Телескоп" і розповіла багато цікавого. Так, теледіва зізналася, що найближчим часом разом з чоловіком візьме участь в новому сезоні шоу "Зважені та щасливі" і розпрощається із зайвими кілограмами.

"Коли строгість і форма починають розпливатися, треба терміново до цієї форми повертатися. Не знаю, що буде в результаті. Можливо, я вийду з проекту з 50 кг. Тоді почнеться нова епоха! Ми з чоловіком давно мріяли про схуднення. Ігор підтримав мене, сказав, що для нас це прекрасний шанс зрушити з мертвої точки, на якій ми опинилися. Він настільки надихнув мене, що я перестала сумніватися. Ігор – локомотив нашого тандему, тому буду йти за ним. Своїм досвідом ми хочемо дати приклад іншим", – розповіла Руслана Писанка.

Актриса зізналася, що через роботу часто змушена розлучатися з чоловіком, але це ніяк не позначається на їхніх стосунках. "Коли я повертаюся з гастролей, відразу хочеться щось смачненьке приготувати. Мають рацію ті мудрі люди, які говорять, що розлука зближує. Хочеться без гастролей, просто сісти в поїзд, кинути все і поїхати, наприклад, в Одесу. Що ми і робимо! Такими поїздками компенсуємо наші довгі розлуки".

DSC_2468 ruslana_pusanka_2