Новини про зірок
Подобається

Зворушить кожного: Зворушливе привітання з днем народження сина Жанни Фріске (ФОТО)

07/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Зворушить кожного: Зворушливе привітання з днем народження сина Жанни Фріске (ФОТО)

Синові Жанни Фріске виповнилося 4 роки: зворушливе привітання від рідних людей


Твій Малюк розповість, як маленького Платона бабуся, дідусь і тітка привітали з днем народження, — Корупція Стар

Популярне: Неймовірне перевтілення: Марія Яремчук кардинально змінила зовнішність (ФОТО)


Яскрава зіркова співачка Жанна Фріске була об'єктом обожнювання і наслідування для мільйонів фанатів. Тому коли вона знайшла своє жіноче щастя з Дмитром Шепелєвим, а потім розповіла про свою вагітність, шанувальники були на сьомому небі від щастя.


На жаль, це щастя не тривало довго. Незабаром Жанни і її цивільного чоловіка Дмитру довелося боротися з серйозною недугою — раком головного мозку. Незважаючи на віру і всі докладені зусилля з боку близьких людей та медиків, відомої співачки не стало влітку 2015 року.

Читай також: Ангеліна Завальська показала вищу дочка

Єдиною радістю для рідних і близьких Жанни залишився її син Платон. Правда, родичі малюка до сих пір не прийшли до примирення після гучних скандалів щодо часу спілкування з дитиною. Але вони його дуже люблять і не забувають про це заявляти привселюдно.

«Мій Платошка, якби ти знав, як нам не вистачає тебе… ( З днем народження, мій коханий хлопчисько!!!❤ Ти в мене самий гарний, розумний, чудовий і улюблений!!!! Тітка, бабуся і дідусь дуже люблять тебе, і завжди пам'ятають про тебе!! Спасибі тобі, за такого чоловіка, я тобі обіцяю, що ти будеш пишатися сином!», — написала сестра Жанни Фріске в своєму блозі в день народження племінника.

«Маленька копія Жанни! вам терпіння, а Платошу з днем народження! виросте він і все зрозуміє!», «З днем народження чарівного принца!! Всього самого кращого!! нехай він завжди буде здорово!», «Нехай ваш хлопчик росте самим здоровим, щасливим, красивим!!! Нехай мама-ангел оберігає свого дитя!!! Будьте ви всі щасливі!!», «З днем народження, Платошка! Мама дуже любить тебе і оберігає з небес!❤», — привітали шанувальники родину зі святом.

 

 

#моймаленькийпринц? безумно скучаю…скоро тебе 4 годика, так быстро летит время…

Допис, поширений Natalia Friske (@friske_natalia)