Новини про зірок
Подобається

Змінилася до невпізнання! Зірка КВК схудла на 50кг! Шокуючі фото

07/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Змінилася до невпізнання! Зірка КВК схудла на 50кг! Шокуючі фото

Зірка КВК схудла на 50 кілограмів: секрет стрункості артистки

Зірка КВК Наталія Бочарникова сенсаційно схудла на 50 кілограмів. Раніше артистка важила 115 кг, — Корупція Стар

Популярне: Неймовірне перевтілення: Марія Яремчук кардинально змінила зовнішність (ФОТО)

Колишня учасниця самарської команди "СІК" стала черговою зірковою гостею передачі Андрія Малахова "Пусть говорят", де розповіла, як їй вдалося так радикально скинути вагу, пише "Стархит".

Наталя зізналася, що схуднення коштувало їй місця в команді – адже саме вгодованість принесла їй популярність. Тим не менш вона не залишила свій намір стати стрункою.


Бочарникова вирішила сісти на жорстку дієту — вона стала стежити за своїм раціоном. Саме тому їй за короткий термін вдалося позбутися від зайвих кілограмів. Наталя розповіла, що тепер постійно тримається в одній вазі. Вона зізналася, що допомагає їй зберігати стрункість — жінка відмовилася від прийомів їжі після чотирьох годин вечора. 

"Я хочу сказати, що в такому вазі перебуваю з моменту весілля, з 2013 року. Я народила дитину під час вагітності набрала 11 кілограмів, тобто увійшла до норми. А потім знову схудла", — розповіла Наталя.

898515
Незважаючи на те, що артистка дотримується настільки жорстку дієту, вона іноді дозволяє собі їсти без обмежень все, що забажає. Правда, після цього їй доводиться знову брати себе в руки і дотримуватися звичний раціон.

"Чесно, я часто зриваються. Ось я прилетіла в Москву — а тут такі шикарні ресторани, я приходжу і їм. Я живу в готелі, зізнаюся, сьогодні так наїлася за сніданком. Але я приїду і буду собі мстити. Я завжди товстію, коли їм", — повідомила Бочарникова.

701060
Як виявилося, Наталя змогла схуднути без спортивних тренувань. Вона не ходила в тренажерні зали, не виснажувала себе вправами, а лише стежила за харчуванням.

Зірка команди КВН розповіла, що зі своїм майбутнім чоловіком Олександром Толпинским познайомилася вже тоді, коли скинула зайву вагу. Чоловік артистки згадав, що після весілля випадково натрапив на чоловічий спортивний костюм великого розміру. Він поцікавився у обраниці, чий предмет гардероба знаходиться серед її речей. Наталя зізналася, що не могла знайти підходящу одяг в жіночому відділі. Після цього Олександр зрозумів, яку величезну роботу виконала його дружина на шляху до стрункості.