Тренди
Подобається

Обережно! Тільки для модниць! Найстильніші техніки та тренди у пофарбуванні волосся!

07/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Обережно! Тільки для модниць! Найстильніші техніки та тренди у пофарбуванні волосся!

Сьогодні ми зібрали в одному матеріалі усі найкрасивіші і модні техніки та тренди у фарбуванні волосся. Якщо душа вимагає змін, найкращий спосіб – змінити колір волосся!
Ця весна і літо обіцяють бути яскравими. У тренді, як і раніше, природність, але, тим не менш, є кілька технік, які ризикнуть скуштувати дуже сміливі дівчата. Дивись, надихає і вибирай разом з Корупція Стар

Популярне: Новий тренд – 2017: мереживні бра замість топа

Фарбування волосся «Тигрове око»

8256

Так називають божевільної краси камінь, який переливається благородними коричневими відтінками. Саме його переливи надихнули стилістів на створення нового стилю у фарбуванні волосся, який переверне наші уявлення про моду.

На темному волоссі ми витягуємо бурштиновий і медовий колір від коренів до кінчиків, роблячи їх світліше. На світлих навпаки: поступово затемнюємо пасма у відтінки гречаного меду і молочного шоколаду.
Фарбування волосся «Вишневе омбре»

8380

«Вишневе омбре» або Cherry Bombré, як його називають у всьому світі – це техніка фарбування омбре, яка створена спеціально для темноволосих дівчат.

Пам'ятаєш, багато років тому в моді були червоні відтінки волосся, так ось цей тренд повернувся трохи в полегшеному вигляді. Тобто фарбувати волосся в червоний колір не потрібно, а от створити акценти – відмінна ідея!

Фарбування волосся «Балаяж»

8517

У перекладі з французької 'balayage' означає "помсти". Суть і основна перевага цієї техніки в тому, щоб досягти натурального тіньового рельєфного кольору, де світлі та темні пасма не контрастують.

Світлі і темні волосся перемішані, і неможливо зрозуміти, де закінчується один колір і починається інший. В результаті балаяж виглядає на волоссі дуже природно. 

Фарбування волосся «Блоранж»

8611

Блоранж (від слова Blorange (Blonde + Orange) – це сама нова техніка фарбування, у якої з'єднаний оранжевий пігмент та блонд. В результаті виходить дуже м'який і теплий персиковий відтінок. За блоранжем, як і за всіма теплими відтінками блонда, набагато простіше доглядати. А ніжний персиковий відтінок надає обличчю свіжості, а образу – сміливості.

Мідний колір волосся

8931

Мідний колір волосся – темно-рудий відтінок, досить рідкісний, найчастіше він поєднується з русявим кольором волосся, або каштановим відтінком, створюючи найрізноманітніші варіанти омбре і мелірування.тЦе складний колір волосся, який освіжає образ, робить його більш молодим і привабливим.

 

Фарбування волосся «Бронд»
9166

Бронд (brond) – слово, утворене з двох: brown («коричневий») і blond («білявий»). Так називають одну з технік колорування волосся, коли міксуються світлі та темні пасма. Фішка брондирования в тому, що його можна робити і на коричневих, темно-русявого або рудому волоссі, і на світлих локонах.

У першому випадку окремі пасма висвітлюються, у другому – навпаки, тонуються темним відтінком. У результаті виходить складний багаторівневий колір з безліччю відблисків і м'яких колірних переходів.

Фарбування «Смокі-блонд»
10760

Смокі-блонд – це поєднання блонда з темними корінням. По своїй суті нагадує омбре, тільки з акцентом на корені, а не на кінчики. Сам же перехід кольору від коренів до довжини може бути мінімальним (різниця в 1-2 тони), так і контрастним (наприклад, майже чорні коріння і платинова довжина). Все залежить від твого смаку.