Новини про зірок
Подобається

Нікітін сумує за «котлетками» Білик! Не падайте від подробиць!

07/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Нікітін сумує за «котлетками» Білик! Не падайте від подробиць!

У ресторані одного з найдорожчих готелів Києва Ірина Білик відсвяткувала свій 47-й день народження, — передає Корупція Інфо

Популярне : ОЦЕ ТАК ВИДАЛА: Світлана Тараброва підкорила неординарними пізнаннями. Нізащо не здогадаєтесь у якій галузі!​

 

Привітати українську співачку прийшли не тільки родичі і близькі друзі, але і екс-чоловіки Юрій Нікітін та Діма Коляденко.

«Ірина Білик — чудова господиня, це мало хто знає, вона готує чудові страви, дивовижні котлети… З таким ритмом життя вона вміє поєднувати в собі артистку, королеву і абсолютно жіночну, домашню жінку. Це рідкість», — зворушливо розповів Юрій Нікітін. 

А епатажний Діма Коляденко заявив, що діаманти, золото і чобітки він вже дарував, тому вирішив піднести артистці те, що ніколи не дарував — баночку чорної ікри упаковану в елегантну коробочку з червоним бантом.

Чоловік Ірини Аслан приїхав з Москви, щоб бути в цей день поруч з коханою. Він упевнений, йому дісталася сама ідеальна, домашня і справжня жінка, про яку мріяв усе життя. 

«Все, що стосується по дому, вона все робить сама. Але я не розумію, навіщо вона це робить, є можливість це робити іншим спеціально навченим людям. Але їй подобається. Сьогодні вона встала і приготувала борщ з ранку, дуже смачний борщ. Я їй кажу: «Навіщо?». «Ну от мені хочеться», — поділився чоловік Ірини Аслан.

Задоволеною залишилася та сама іменинниця, адже за її словами друзі — і є найкращий подарунок.А їх, за словами співачки, прийшло дуже багато.

«Я, навіть, як всіх запрошувала, але не очікувала. Зараз такі проблеми у всіх, навіть подарунки, мені здається, важко дарувати. Але всі прийшли і я дуже задоволена», — зізналася Білик.