Новини про зірок
Подобається

Неймовірно сильна людина: Пірс Броснан дав шокуюче інтерв’ю. Не вистачає слів

07/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Неймовірно сильна людина: Пірс Броснан дав шокуюче інтерв’ю. Не вистачає слів

Пірс Броснан розповів про трагедію в особисте життя (ФОТО)


Пірс Броснан, який уже 15 років живе в щасливому шлюбі з Кілі Шей Сміт і виховує синів Ділана і Періс, нещодавно дав несподіване інтерв'ю, — Корупція Стар

Популярне: Неймовірне перевтілення: Марія Яремчук кардинально змінила зовнішність (ФОТО)

Незважаючи на те, що Броснан — справжня зірка світового кінематографа і один з найпривабливіших «Джеймсів Бондів», про особисте життя актора знає не так багато людей.
1491544556_pirs
Актор відверто розповів журналу Esquire про своє минуле. Точніше, про першому шлюбі. Перша дружина актора, Кассандра Харріс, померла в 1991 році від раку яєчників. 

Одружені знаменитості на той момент були вже 11 років і виховували дітей Харріс від першого шлюбу і спільного сина Шона. Для Броснана смерть коханої стала важким ударом, але знайшов сили жити в дітях.
1491544537_pirs1
Через якийсь час вони стали справжньою родиною: Броснан удочерив Шарлотту і всиновив її брата Крістофера. На жаль, молоду дівчину вбила та ж хвороба, що і її мати. Шарлотта померла в 2013 році.
 

Незважаючи на таку важку трагедію, Пірс рухається далі і вкладає сили і любов як у синів: Шона, Крістофера, Ділана і Періс, так і під онуків -дітей Шарлотти.