Новини про зірок
Подобається

Тренер «Зважені та щасливі» поділився найпотаємнішими секретам особистого життя

06/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Тренер «Зважені та щасливі» поділився найпотаємнішими секретам особистого життя

Тренер шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узєлков: "Хорошу поведінку дочки — найкращий подарунок" 

8 квітня тренеру шоу «Зважені та щасливі» на телеканалі СТБ В'ячеславу Узєлкову виповнюється 38 років. В ексклюзивному інтерв'ю сайту Viva.ua Слава розповів про вік і своє ставлення до подарунків, — Корупція Стар

Популярне: Про це всі говорять!!! Те, що Вакарчук сказав про теракт в Пітері приголомшило всю країну

– Як ти ставишся до свого віку? Святкуєш день народження?
На свій вік я не виглядаю. Мені виповнюється 38 років, але відчуваю себе років на 20. За все життя я святкував свій день народження десь п'ять разів. Не більше. Коли був маленьким, батьки не робили свято, а коли став старшим, весь час був на змаганнях. Іноді бувало, що день народження я проводив на рингу – у мене був бій. В минулому році я працював на Шрі-Ланці, був один, без сім'ї. Після мого приїзду ми також не влаштовували свято, тому що повертатися назад до чого-небудь я не люблю. Мені виповнюється 38 років, я скептично до цього ставлюся. Не хочу привертати зайву увагу до цієї цифри (посміхається). Швидше всього, у цьому році мене теж не буде в Україні.

– Діти дарують подарунки?
Так, діти, мене завжди радують. Роберт щось малює, а найкращим подарунком від Олівії буде її гарне поведінку (сміється).
В'ячеслав Узєлков та його дружина Марина


– А який самий незабутній подарунок ти отримував?
Я не люблю несподівані подарунки. Просто скажи, що ти хочеш мені подарувати. Можливо, ця річ мені і не потрібна. А на ті гроші, які будуть витрачені на мене, можна зробити щось більш корисне або придбати те, що мені знадобиться. Я не відмовляюся від подарунків ні в якому разі, і завжди за них вдячний. Якщо дарують, значить, так повинно бути. Але на матеріальні презенти мені все одно. Головне – увага. Якщо людина мене згадає і привітає – це найприємніше. Адже подарунок я і сам можу собі купити. Наприклад, Марина у мене завжди уточнює, що мені потрібно. І якщо мені дійсно щось потрібно, я їй про це відкрито говорю.
А от в минулому році мене чудово привітала подруга Олеся Жураковська. Так як я був далеко, вона відправила мені відеозвернення. Я не те, що сміявся, я реготав на весь голос!

17098589_1659882854314828_6288516997027078616_n
– 16 квітня в Україні святкують Великдень. Як ваша сім'я готується до цього дня?
У нас немає сімейних традицій на Великдень. Коли я був молодший, я кожен день займався спортом. У мене не було часу на свята. Так і пішло. Але зранку в неділю ми з дітьми завжди б'ємося крашанками і їмо великдень. Але я більше люблю італійський варіант святкової випічки. З Італії мені часто передають панеттоне.


– Ми знаємо, що на осінь СТБ вже готує новий сезон «Зважених та щасливих». Як думаєш, сімейним парам буде легше худнути разом чи складніше?
Я вважаю, що схудне та пара, яка захоче цього. На всіх сезонах є люди, які приходять на проект і не до кінця усвідомлюють, навіщо вони тут, чи вони готові змінюватися або їм нормально бути товстими. Як учасникам буде на проекті, залежить тільки від них. Якщо є мета, то буде і результат. Але я вважаю, що парам все-таки буде легше худнути, адже якщо одна впаде, друга половинка зможе підтримати і підставити рідне плече.