Новини про зірок
Подобається

Відомий телеведучий уперше вийшов у світ разом з сім’єю

05/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Відомий телеведучий уперше вийшов у світ разом з сім’єю

Дмитро Дібров вперше вийшов у світ з дочкою


Сім'я телеведучого відпочила в Швейцарії.


Дмитро Дібров з дружиною провели незабутній тиждень у Швейцарії, куди шоумена запросили в якості ведучого заходу «Зустрічі в Альпах» — між швейцарськими та російськими бізнесменами. Але відпочивав Дібров не тільки в компанії красуні-дружини: Дмитро вперше з'явився зі своєю донькою Ладою Дібровою, яка прилетіла до батька з Парижа, — Корупція Стар

Популярне: Про це всі говорять!!! Те, що Вакарчук сказав про теракт в Пітері приголомшило всю країну

Дівчина справила на гостей заходу незабутнє враження: Лада пішла в батька і ерудицією, і витонченим гумором. Діброва-молодша отримала блискучу освіту у Франції і тепер будує власний бізнес. Було помітно, що між батьком і дочкою дивно теплі довірливі відносини.

11 (1)
Крім ділових зустрічей, у Дибрових у Швейцарії був насичений культурний графік: наприклад, вони провели цілий день у компанії Стінга і відвідали його концерт. Не обійшлося без відвідування місцевих визначних пам'яток і купання в джерелах.

«Бад Рагац — один з найвідоміших курортних міст світу, — ділиться Поліна Діброва. — На висоті 1000 м це крихітне місто з шеститисячним населенням безмежно багате термальними водами, неймовірним повітрям і соковитою травою. Скупавшись в термальному джерелі всього 20 хвилин, людина заряджається енергією і здоров'ям на весь день.

Ідеальна температура води 36.5 дозволяє перебувати в басейні набагато довше. Кілька разів жителям містечка являлася Богородиця на місці термальних джерел. Люди зрозуміли, що вода, що володіє неймовірним даром зцілення, є благословенною Богом. У цих місцях можна і потрібно пити воду прямо з крана, причому в необмежених кількостях».