Тренди
Подобається

Тренди-2017: рожеві тіні визнані одним з головних трендів в макіяжі цієї весни

05/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Тренди-2017: рожеві тіні визнані одним з головних трендів в макіяжі цієї весни

Тренди-2017: рожеві тіні визнані одним з головних трендів в макіяжі цієї весни

Все більше зірок і звичайних модниць вибирають для макіяжу сміливий рожевий відтінок тіней, — Корупція Інфо

Популярне: Про це всі говорять!!! Те, що Вакарчук сказав про теракт в Пітері приголомшило всю країну

У самий розпал сезону рожеві відтінки у макіяжі очей використовують всі найголовніші модниці – від знаменитостей до б'юті-блогерів і головних візажистів планети.

screenshot_8_1

Навіть незважаючи на те, що рожеві тіні можуть створити ефект болючих, припухлих і запалених очей, бьютиголики навчилися використовувати їх з обережністю, уникаючи неправильно підібраних відтінків під той чи інший колір обличчя.


Ми вже писали про те, що, правильно підібравши відтінок, рожеві тіні, навпаки, можуть освіжити обличчя і надати шкірі здоровий доглянутий вигляд. Для цього слід звернути увагу на рекомендації фахівців щодо підбору відтінку тіней для певного кольору шкіри. Так, для блідої шкіри підійдуть пастельні рожеві відтінки з абрикосовим подтоном, володарки оливковою шкіри можуть сміливо вибирати фуксію і соковиту малину, а для темної шкіри підійдуть відтінки ягід і світло-червоного.

screenshot_5_1
Що стосується найбільш модних відтінків рожевого для макіяжу очей цієї весни, то тут фахівці називають два ключових тони – гарячий кислотний рожевий і більш ніжний фламінго.

Пропонуємо разом з нами надихнутися стильними ідеями весняного макіяжу з рожевими тінями від бьютиголиков з Instagram.