Зіркові скандали
Подобається

«Ось вам х*ін», — Макаревича звинувачують в тому, що в день теракту відіграв концерт

04/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Ось вам х*ін», — Макаревича звинувачують в тому, що в день теракту відіграв концерт

АНДРІЙ МАКАРЕВИЧ ВІДІГРАВ КОНЦЕРТ В САНКТ-ПЕТЕРБУРЗІ В ДЕНЬ ТЕРАКТУ У МЕТРО

Музикант пояснив, чому не скасував виступ, — Корупція Стар

Популярне: Про це всі говорять!!! Те, що Вакарчук сказав про теракт в Пітері приголомшило всю країну

Лідер гурту "Машина времени" Андрій Макаревич відіграв концерт у Санкт-Петербурзі в день теракту.

Не всі шанувальники творчості музиканта зрозуміли його. На сторінці у соцмережі Макаревич поквапився пояснити, чому не скасував виступ.

За словами співака, він розпочав виступ з хвилини мовчання. Макаревич зауважив, що його концертна програма "жодних веселощів у собі не несе".

"Ми почали концерт з хвилини мовчання, і взагалі жодних веселощів програма "Ідиш джаз" в собі не несе. І головне: сьогодні за великим рахунком, як це не сумно, ніхто не може почуватися в цілковитій безпеці, бо атакам піддаються місця скупчення людей. Можна скасувати всі концерти, закрити вокзали, аеропорти і супермаркети. Напевно, стане безпечніше. Але це і означатиме, що вони перемогли. Вони хочуть, щоб ми все скасували. Ось вам хрін", — різко висловився музикант.


Інші ж фанати підтримали Макаревича лайками і коментарями. "Андрію Вадимовичу, ви на 100% праві. А "Ідиш джаз" швидше ностальгічно-весняний, ніж веселий, так що все до місця", — пишуть одні.

"Саме так, найправильніша відповідь – продовжувати жити на повну", — підтримали артиста інші.

"Все правильно, якщо йти за такою логікою, то ми в Ізраїлі маємо цілодобово плакати. Не дочекаються", — наголосили треті.