Новини про зірок
Подобається

Аліна Гросу сумує за втраченним щастям, що все життя переслідує артистку

04/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Аліна Гросу сумує за втраченним щастям, що все життя переслідує артистку

Аліна Гросу відверто розповіла, за чим вона шкодує. Співачка зізналася, що досі з сумом дивиться на дітей, які йдуть до школи. Днями зірка дала відверте інтерв'ю.

Під час розмови Аліна визнала, що шкодує за втраченим нормальним життям, за своїм дитинством, а особливо — за шкільними роками, — Корупція Стар

Популярне: Про це всі говорять!!! Те, що Вакарчук сказав про теракт в Пітері приголомшило всю країну

"У підлітковому віці я хотіла рости і розвиватися як інші, а у мене виходило трошки по-іншому. Безумовно, дитинство було, але найчастіше воно проходило в робочій атмосфері. Зараз я шкодую, що вчилася в школі екстерном.

Мені складно, коли я дивлюся на дітей, які поспішають до школи, тому що розумію, що сумую за цими часами. Сумую за всіма дрібницями нормального життя, але також ціную все те, що у мене є.

Ціную друзів, адже їх залишилося не так багато, як було років в 13. Хтось хоче бути другом такої людини, як я, саме людини, а не артиста, а хтось вважає, що в мені, крім якихось певних рис, нічого більше немає. Вони навіть не намагаються їх розглянути. Я не люблю бути картинкою, я насамперед — людина", — сказала Аліна Гросу.