Плітки
Подобається

Все серйозно? Брітні Спірс готується вийти заміж?

03/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Все серйозно? Брітні Спірс готується вийти заміж?

Брітні Спірс готується до заручини з молодим коханцем

Брітні Спірс не хоче чекати, поки її молодий коханець Сем Асгарі зробить їй пропозицію, — Корупція Стар

Популярне: Терміново! З життя пішов відомий український шоу-мен

Як стверджує одна з приятельок співачки, вона вирішила сама прямо натякнути йому на те, що готова стати його дружиною. Про це повідомило видання Life and Style.

Як розповіла подружка Брітні, 35-річна співачка вже приступила до реалізації свого плану: вона вже обрала для себе в ювелірному бутіку обручку! І тепер вона хоче показати його Сему, в надії, що той зрозуміє її натяк.

Роман Б. Спірс і С. Асгарі, який почався в листопаді минулого року, стрімко розвивається, причому Брітні з самого початку тримала ініціативу в своїх руках. 

Нагадаємо, що вони познайомилися за кілька місяців до першого побачення — він взяв участь у зйомках її музичного відео Slumber Party. 

Як розповіла сама співачка, вона тоді обмінялася з Семом телефонами, але потім "закрутилася" і забула про свій намір зустрітися з С. Асгарі в неробочій обстановці. Потім вона знайшла папірець з його телефоном і запросила його в ресторан…

Як стверджують подруги Брітні, вона просто втратила голову від кохання до 23-річному Сему. Вони проводять разом практично весь свій вільний час: їх постійно бачать вдвох на романтичних побаченнях в ресторанах, то в спортзалі, де вони працюють на тренажерах. 

Вони зустріли разом і Різдво, і Новий рік, і День Святого Валентина. А нещодавно Брітні посприяла кар'єрі сестри Сема в модельному бізнесі. 

Завдяки зв'язкам Б. Спірс, Фей Асгарі отримала можливість взяти участь у Тижні Моди в Лос-Анджелесі. Причому, Брітні навіть знайшла час, щоб прийти підтримати дебют сестри Сема на подіумі…