Зіркові скандали
Подобається

Відомий актор в центрі скандалу. Його звинувачують в педофілії

03/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Відомий актор в центрі скандалу. Його звинувачують в педофілії

Дівчинка втекла до артиста від батьків.

Російський актор Володимир Єпіфанцев опинився у центрі скандалу, — Корупція Стар

Популярне: Терміново! З життя пішов відомий український шоу-мен

Так, артиста підозрюють у розбещенні неповнолітньої. 14-річна дівчинка з Дагестану на ім'я Патімат втекла до Єпіфанцева у Москву. Знайомство між дитиною та актором відбулося у Мережі.

Патімат писала Володимиру, що мешкає у родині тиранів, що її б'ють, що з 11 років її напоюють горілкою. Вона навіть надсилала актору фото із зображенням алкоголю.

"Вона говорила, що її б'ють, що вона п'є горілку. Вона заявила, що їй дали горілку в 11 років. Вона надсилала мені фотографії з горілкою, яку їй нібито давали батьки", — сказав артист, пише StarHit.

Спочатку дівчинка говорила, що їй 18 років і звуть її Інна. Потім підліток писала, що їй 16, і справжнє ім'я її Жанна. Однак, врешті, зізналася, що її звуть Патімат і їй 14 років.

Снимок
Це не здивувало Єпіфанцева і він продовжив спілкування. За словами актора, він ставився до дівчинки, як до доньки, а вона називала його батьком

"Вона називала мене татом, а я її — донькою. У нас була дуже тепла дружба, я її виховував, намагався контролювати її істерики. Ми домовилися, що вона буде писати по одному віршу в день. Вона, звичайно, отримала велику радість і задоволення від приїзду в Москву і від контакту, який між нами стався. Але він був не сексуальний, а енергетичний", — запевнив Єпіфанцев.

Снимок1
Патімат пробула у актора не довгий час. Батьки дівчинки написали заяву до органів з проханням розшукати дитину. Як з'ясувалося, батьки підлітка інтелігенті люди. Вони приїхали за донькою і сказали, що не мають до Єпіфанцева жодних претензій. Що не скажеш про слідчі органи, які взялися перевіряти актора.