Новини про зірок
Подобається

Дмитро Комаров розповів про свою дієту і щось дуже особливе! Після цього ваш світ стане «навиворіт»!

03/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Дмитро Комаров розповів про свою дієту і щось дуже особливе! Після цього ваш світ стане «навиворіт»!

Телеведучий і екстремал Дмитро Комаров, який став володарем титулу "Найкрасивіший чоловік" за версією журналу "Viva!", В студії "Сніданку. Вихідний" розповів про свою родину, дієту та країну, до якої вирушить знімати новий сезон проекту "Світ навиворіт", передає Корупція Стар
Популярне: 
НЕВЖЕ ЗРАДНИК: Михайло Хома (DZIDZO) був затриманий українськими прикордонниками(ФОТО)

"Ця країна повинна дивувати, вражати, змінювати уявлення про життя, чомусь вчити. У Непалі ми знайшли секрет щастя. У новій країні ми також будемо переймати корисний досвід для українців", — каже Дмитро.

Також телеведучий розповів про дієту, якої дотримується перед поїздками в далекі країни:

"Я не вживаю жирного, смаженого, намагаюся не їсти за 3-4 години до сну. У поїздці харчування буде безсистемним, тому краще привести себе в форму до від'їзду".

Крім того, в студії Дмитро поділився зворушливими спогадами з дитинства. Як зізнається телеведучий, його життя кардинально змінилася після народження двійнят — брата Миколи і сестри Ангеліни:

"Я жартома кажу, що став батьком у 6 років. Це був 1989 рік, погана економічна ситуація, батьки весь день на роботі. А я міняв їм пелюшки, підгузки. Це було ще тим випробуванням".

Ще в дитинстві Дмитру довелося проявити витримку, характер і стати суворим вихователем:

"Я сварив, виховував. Були сльози і навіть бійки. Але зараз ми — найкращі друзі. Коля і Ангеліна мені вдячні, і більш близьких мені людей годі й шукати".

dmitriy-komarov-doveril-sudbu-telenedele-foto-2 images (1)