Новини про зірок
Подобається

«Вона розмовляла з ним, як з живим»: Софія Ротару про важку втрату! Серце обливається кров’ю

02/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Вона розмовляла з ним, як з живим»: Софія Ротару про важку втрату! Серце обливається кров’ю

Артистка називає спільне життя з чоловіком найщасливішими роками. За словами Ротару, вона так і не змогла знову закохатися. Вона зберігає пам'ять про Анатолія і більше не збирається вступати в романтичні відносини, передає Корупція Стар

Популярне: НЕВЖЕ ЗРАДНИК: Михайло Хома (DZIDZO) був затриманий українськими прикордонниками(ФОТО)

Софія Ротару втратила чоловіка 14 років тому, проте досі не може змиритися, що його більше немає. Рідні артистки стверджували, що смерть чоловіка Анатолія Євдокименка сильно позначилася на її психологічному стані. Жінка довгий час не могла прийти в себе і навіть розмовляла з ним, як з живим. Сама зірка зізнається, що Анатолій був її єдиною любов'ю.

Чоловік Ротару помер від інсульту в 2002 році. Співачка дуже страждала, так як вони з чоловіком прожили разом 35 років і дуже любили один одного. Софія Михайлівна зізнається, що після цієї трагедії вона не може ні з ким побудувати відносини.

400x600_0xc0a8399a_14547764701482932318
«Він залишається моєю єдиною любов'ю. Це почуття було взаємним, і нам пощастило прожити разом дивовижних 35 років. Воістину благодатні роки, найкращі в моєму житті. Я завжди казала й кажу, що Толік – співавтор усіх моїх досягнень. Він був чудовим чоловіком і батьком. Зараз мені його дуже не вистачає», — поділилася Ротару.
Як згадує сім'я зірки, вона тоді навіть перестала виступати на сцені. Весь свій вільний час Ротару проводила на цвинтарі, чатуючи біля могили померлого чоловіка.

Рідні та близькі не знали, що відбувається, так як Софія Михайлівна віддалилася від них. За словами сестри Ротару, Ауріки, син співачки Руслан зміг переконати її повернутися на сцену. Він закликав матір продовжити працювати заради пам'яті батька. Ротару дуже вдячна спадкоємцю.

«Ми один одного з півслова розуміємо. Син відкриває для мене нові імена талановитих авторів. Музична наука завжди давалася йому легко. Позначилася середовище, в якому він ріс. До того ж у нього від природи тонкий музичний смак. Зараз Руслан – мій продюсер. І в цьому він гідний продовжувач справи свого батька», — поділилася Софія Михайлівна.

uzn_1445935826 23657c238125318f9a249ac465f4ab64