Новини про зірок
Подобається

СМІХ КРІЗЬ СЛЬОЗИ: 95-квартал запропонував політикам вести уроки КОРУПЦІЇ!(ВІДЕО)

02/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
СМІХ КРІЗЬ СЛЬОЗИ: 95-квартал запропонував політикам вести уроки КОРУПЦІЇ!(ВІДЕО)

"Раз корупція непереможна, потрібно просто змінити до неї відношення", — пропонує гуморист Студія "Квартал 95" зробила привабливу пропозицію політиків України, які знаходяться у влади. В школах варто ввести новий предмет "Основи корупції", який дозволить заохотити українських дітей до хабарництва з самого дитинства. Про це в своєму виступі в "Вечірньому кварталі" говорить гуморист Валерій Жидков, відео було опубліковано на YouTube, — передает Коррупция Стар

Популярне: НЕВЖЕ ЗРАДНИК: Михайло Хома (DZIDZO) був затриманий українськими прикордонниками(ФОТО)


Жидков вважає, що якщо боротьба з корупцією не приносить плоди, то потрібно змінити до неї відношення українців.

"У нас вчителі вчать дітей, що красти — це погано, але діти, бачачи, як живуть вчителі, не бачать доказів,що не красти – це добре. В даній ситуації було б логічно не лаяти корупцію, а привчати до неї. На "Основах корупції" пояснювати дітям, кому треба давати, скільки, в яких випадках. Щоб діти були готові до дорослого життя", — зазначив гуморист.

За його словами, Це буде найважливіший предмет у школі, тому що саме він допоможе дітям визначитися з майбутньою професією. "Петров, куди тобі в юридичний? У тебе корупції ледве-ледве трійка. Іди в інженери і не випендрюйся".

Вже на цих уроках корупції пояснювати дітям, чому у нас так, а не інакше, одним все, а іншим нічого. Раджу владі взяти на замітку. Раз ви самі не хочете змінюватися, виховайте покоління людей, які будуть любити вас такими, які ви є. Будуть поважати, захоплюватися і, головне, не задавати зайвих питань. Займіться молодими, бо нас вже не переучишь", — з сарказмом говорить він.