Зіркові скандали
Подобається

Наче нічого не сталось: Принц Вільям знову зі своєю дружиною?

02/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Наче нічого не сталось: Принц Вільям знову зі своєю дружиною?

Принц Вільям вперше з'явився на публіці після скандалу

Принц Вільям разом з Кейт Міддлтон відвідали Париж з офіційним візитом, — Корупція Стар
b7d_gettyimages_654783132


Принц Вільям через відпочинок в Швейцарії без дружини і в оточенні незнайомки став темою №1 для обговорення в пресі. Багато хто чекав виходу принца Вільяма тільки для того, щоб з'ясувати що ж відбулося насправді. Вперше після скандалу принц Вільям вийшов на публіку в Парижі, куди приїхав зі своєю дружиною Кейт Міддлтон.

Популярне: ОЦЕ ВТНУЛА: Зірка серіалу "Друзі" роздяглась і шокувала всіх своїм оголеним тілом! ЯКИЙ СЕКРЕТ КРИВСЯ ПІД ОДЯГОМ?(ФОТО)

Кейт Міддлтон і принц Вільям здійснили офіційний візит до Франції. Вони відвідали Париж, де поспілкувались з дітьми-спортсменами, побували в музеї мистецтв д'Орсе і не пройшли повз Ейфелевої вежі.


Пара виглядала досить невимушено. Кейт Міддлтон і принц Вільям, як пишуть ЗМІ, мило спілкувалися один з одним і весь час були разом. Мабуть, у однієї з найзнаменитіших пар світу все добре.


Але до сих пір не було ніяких коментарів з приводу скандалу. Ні принц Вільям, ні представники королівської сім'ї нічого не говорять. І спростувань, власне, з приводу цікавого відпочинку принца Вільяма теж не було.