Новини про зірок
Подобається

Дружини голівудських зірок забороняють чоловікам зніматись з Джолі, зокрема й дружина Джеймі Дорнана

02/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Дружини голівудських зірок забороняють чоловікам зніматись з Джолі, зокрема й дружина Джеймі Дорнана

Дружина Джеймі Дорнана забороняє йому зніматися з Джолі


У минулі часи Анджеліна Джолі часто крутила романи на знімальних майданчиках. Коли-то перед її чарами не зміг встояти Бред Пітт, — Корупція Стар

Популярне: Терміново! З життя пішов відомий український шоу-мен

Тепер же дружини потенційних колег оскароносної актриси виявляють велику обережність і забороняють своїм благовірним зніматися з нею.

Саме так має намір вступити дружина Джеймі Дорнана, який розглядається на роль обранця героїні Джолі в новому фільмі.

Після розлучення з Бредом Піттом журналістам і прихильникам не дає спокою особисте життя помітно покращала в останні місяці Анджеліни Джолі. 41-річній актрисі то і справа приписують романи, однак сама вона ніяк не коментує те, що відбувається на любовному фронті.

Днями західні ЗМІ повідомили про те, що найближчим часом багатодітна мама приступить до зйомок у новій картині. За чутками, режисери дають право Джолі самій вибирати собі партнерів.

"Енджі хоче попрацювати з високим ставним брюнетом. Побачивши фільми з участю Джеймі Дорнана, вона вирішила, що він — ідеальний варіант", — розповів інсайдер таблоїду The Star.

Подейкують, що дружина зірки "50 відтінків сірого" не в захваті від такого співробітництва. Тепер Амелія Уорнер боїться, що Анджеліна Джолі спокусить її 34-річного чоловіка і зруйнує їх сім'ю, в якій підростають дві маленькі дівчинки.