Новини про зірок
Подобається

Сергій Лазарєв кардинально змінив зовнішність і випустив новий кліп!

01/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Сергій Лазарєв кардинально змінив зовнішність і випустив новий кліп!

Напередодні цієї дати їм було радикально змінено імідж. У новому кліпі пісні, названої "Lucky Stranger", він знявся в образі рекетира з 80-х років минулого століття.

Мабуть, таким чином він вирішив зробити подарунок для своїх шанувальників, — Корупція Стар

Популярне: Мама Ксенії Собчак вперше розповіла про внука

"Lucky Stranger" анонсована в якості першого синглу нового альбому, що готується Сергієм Лазарєвим. При цьому, вона випущена, як російською, так і англійською мовою. У iTunes цей новий хіт Лазарєва відразу ж потрапив у трійку найбільш скачуваних пісень.

Судячи з усього, "Lucky Stranger" можуть стати головним танцювальним поп-хітом весни і літа цього року. Кліп, підготовлений Сергієм Лазарєвим на цю пісню, є справжнім короткометражним мюзиклом комедійної спрямованості. Його дія відбувається в 80-е роки минулого століття. У "Lucky Stranger" присутні і танці, і яскраві образи з гумором і бійками.

А також ностальгія по дискотеках, які проводилися в ті часи. Лазарєв має в кліпі відразу два образи. В першому у нього вигляд сексуального мачо (і, попутно, рекетира) тих пір. Це неодмінна "варенка", стрижка "А-ля Юрій Шатунов" і обов'язкова жуйка. Другий спосіб – брутальний співак, дуже схожий на який виступав у складі "Depeche mode Дейва Гэхана.

Зі слів Лазарєва, відео знімалося три дні в різних локаціях, і воно стало самим захоплюючим з усіх, в яких він брав участь. Окрему подяку від співака отримали Марія Кравченко і Олександр Гудков, що відгукнулися на пропозицію взяти участь у зйомках кліпу "Lucky Stranger".