Зіркові скандали
Подобається

Альона Водонаєва жорстко розкритикувала саму високооплачувану зірку Голлівуду

01/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Альона Водонаєва жорстко розкритикувала саму високооплачувану зірку Голлівуду

Скандальна Альона Водонаєва розкритикувала Емму Уотсон: "Симпатична, але з фігурою хлопчика"


Телезірці Альоні Водонаєвої здалося мало численних обговорень її скандальної колонки про сексуальність, тому в своєму Instagram знаменитість вирішила "пройтись" по зовнішності знаменитої Емми Уотсон, — Корупція Стар

Популярне: Мама Ксенії Собчак вперше розповіла про внука

Так, екс-учасниця шоу "Дім-2" зазначила, що голлівудська суперзірка має чоловікоподібною фігурою. 

Навряд чи найбільш високооплачувана зірка Голлівуду Емма Уотсон коли-небудь прочитає пост в Instagram російської телеведучої Олени Водонаєвої, в якому вона вщент розкритикувала її зовнішність. 


Після походу в кіно на фільм "Красуня і чудовисько", головну роль в якому зіграла Емма Уотсон, Альона Водонаєва вирішила висловити свою незгоду з думкою режисера Білла Кондона про жіночу красу. Так, на думку 34-річної телезірки, Емма Уотсон абсолютно не відповідає поняттю красивої дівчини. 

Я щиро здивована вибором головної актриси у фільмі 2017 року. Мені дуже подобається Емма Уотсон. Але яка вона красуня? Вона симпатична, мила, але не Белль жодного разу. Невже вони не наші КРАСИВУ дівчину на головну роль? Або за їх критеріями краси Емма вписується в цей стандарт?

В мій немає. Я чітко розділяю красивих і симпатичних. І цей фільм, на мій погляд, можна сміливо назвати "Симпатична, з фігурою хлопчика — підлітка і Чудовисько". А ви що скажете про нову картину і вибір акторів?

Публікація Альони Водонаєвої викликала великий резонанс в коментарях. Деякі шанувальники телезірки погодилися з її точкою зору з приводу вибору головної героїні, а хтось вирішив нагадати Водонаєвої про те, що її думка навряд чи буде цікавити і впливати на голлівудський бомонд.