Зіркові скандали
Подобається

«Вона спускає на нього МІЛЬЙОНИ..»: відома співачка стала жертвою альфонса!(ФОТО)

31/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Вона спускає на нього МІЛЬЙОНИ..»: відома співачка стала жертвою альфонса!(ФОТО)

Мерайя Кері насолоджується своїми новими відносинами з 33-річним хореографом Брайаном Танака і не скупиться ні на які витрати заради нього. Близькі друзі співачки стурбовані, адже вона витрачає мільйони доларів на свого бойфренда, передає Корупція Стар

Популярне: Донька Віри Брежнєвої відсвяткувала 16-річчя, ці фото приголомшили всю країну

 

Нещодавно Кері відзначила свій 47-й день народження в компанії Танака, на що витратила близько 25 мільйонів доларів. Джерела повідомляють, що вілла, на якій було влаштовано свято, була обрана саме Брайаном.

«Вона кидає на вітер мільйони, нещодавно вона орендувала йому автомобіль з особистим водієм. Її команда і менеджери дуже стурбовані такою поведінкою. Вона оплачує його житло, одяг, продукти і все вечірки, все– лише б утримати біля себе», — говорить інсайдер. Сам Брайан виклав спільний знімок з особняка, в якому проходив день народження зірки. На фото сама Мерайя виглядає щасливою.
 

Нагадаємо, що співачка почала зустрічатися з Танака відразу після розірвання заручин з мільйонером Джеймсом Пэкером. Мабуть, за час, проведений з ним, Мерайя звикла жити на широку ногу і тепер готова спускати все своє майно на менш забезпеченого коханого.

39_main