ВОНА РОЗКАЗАЛА ВСЕ: Селін Діон розкрила свої маленькі секрети!

31/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
ВОНА РОЗКАЗАЛА ВСЕ: Селін Діон розкрила свої маленькі секрети!

Сьогодні, 30 березня відома співачка, яка прославилася завдяки тому що виконала саундтрек до фільму «Титанік» виповнилося 49 років. Селін добре виглядає і дозволяє собі сміливі експерименти зі стилем, передає Корупція. Стар

Популярне: Гірше не придумаєш: Віра Брежнєва зганьбилася жахливим вбранням
На недавній прем'єрі фільму «Красуня і чудовисько» співачка була в небесно-блакитному закритій сукні в підлогу з невеликим шлейфом від Christian Siriano. Її волосся були прибрані в хвіст, а вуха і пальці прикрашали коштовності з великим перлами – гідний наряд для жінки її віку.

1
На Тижні моди в Парижі зірка вирішила вбратися елегантний і розкішний total black образ: вузькі шкіряні штани, туфлі на високій шпильці і приталений піджак вигідно підкреслили фігуру Селін Діон.

2
На один з показів співачка дозволила собі сміливий експеримент і одягла довгі пальто і плаття Giambattista Valli в чорно-білий квітковий принт – такий наряд ризиковано одягати, тому що він візуально повнить. Але стрункої Селін все дарма!

3
На власних концертах вона віддає перевагу, як зручні короткі сукні з блискучих матеріалів, так і красиві вечірні сукні в підлогу. Чорне атласне плаття з пишною спідницею чудово виглядає на сцені, завдяки красивому квіткового принту, украсившему поділ.

4
Селін Діон без розуму від косухи, яку можна по праву назвати однією з складових сучасного базового жіночого гардероба. Шкіряною курткою співачка доповнила комбінезон в стилі сафарі, який дивним чином поєднується з зухвалими ботильйони на підборах.

5
Ще один прекрасний образ з косухою в байкерському стилі смілива зірка створила за допомогою струмливого сукні лимонно-жовтого кольору і високих шкіряних чобіт – образ вийшов модним і романтичним одночасно.

6
На недавній церемонії Grammy Селін Діон з'явилася в досить відвертому зеленому сукні від Zuhair Murad – наряд прикрашали актуальні нині паєтки, а також трендові деталі в дусі повернулися тенденцій з 1980-х років – об'ємні плечі і величезний бант на талії

7