Зіркові скандали
Подобається

СМІХ І ГРІХ : Такого ще не було! Відомий артист став жертвою афериста! Деталі не залишать Вас байдужими!

31/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
СМІХ І ГРІХ : Такого ще не було! Відомий артист став жертвою афериста! Деталі не залишать Вас байдужими!

Ілля Рахмельевич Резнік – відомий на пострадянському просторі композитор, актор і письменник. Тим не менш, останнім часом метр скаржиться на застій в роботі і нечесних замовників, передає Корупція Стар

Популярне: «Вона спускає на нього МІЛЬЙОНИ..»: відома співачка стала жертвою альфонса!(ФОТО)​

 

Особливо засмутила композитора ситуація, що сталася цього тижня, буквально перед 79-річчям артиста. Виконуючи замовлення від кубинського бізнесмена (ім'я його поки невідомо), обумовлювалося, що в подяку за виконану працю Резник отримає автомобіль. Але по закінченню роботи замовник різко ретирувався, при цьому заявивши, що "грошей у нього немає, і автомобіль йому самому потрібен". 

Ілля Рахмельевич, в житті інтелігентний чоловік, не посоромився у виразах і назвав подію "кидаловом". Мабуть, такий негарний вчинок бізнесмена сильно зачепив маестро.

Читайте також:Актриса Олена Бабенко непередбачуваності долі 

У даний момент Резник гастролює по РФ з дитячим театром "Маленька країна" і готується випустити чергову дитячу книгу. Але незважаючи на, здавалося б, активну діяльність, композитор скаржиться, що його пенсії розміром в 10 500 рублів йому останнім часом на життя не вистачає.

Reznik RIAN_01076285.HR.ru-pic700-700x467-1598