Новини про зірок
Подобається

Відома співачка стала радницею міністра культури України. Ніколи не здогадаєтесь хто саме!

28/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Відома співачка стала радницею міністра культури України. Ніколи не здогадаєтесь хто саме!

Анжеліка Рудницька стала радницею міністра культури України

013776_anzhelika_rudnycka
Співачку, телеведучу та волонтерку Анжеліку Рудницьку призначили на посаду радника міністра культури України Євгена Нищука. Про це повідомляє прес-служба Мінкультури, — Корупція Стар

Популярне: Повивалювали все, що можна: Тіна Кароль і Брітні Спірс одягнули однакові відверті сукні

«Своїм першочерговим завданням бачу культурну деокупацію Донбасу. Сподіваюсь, що відтепер моя волонтерська діяльність у співпраці з міністерством культури набуде рис системності та приноситиме ще більше користі», – зазначила вона.

1421789

Анжеліка Рудницька виступала у зоні АТО для цивільного населення і для військових. Організовувала концерти, зустрічі, літературні читання, збір пожертв і книжок. Проводила мистецькі майстер-класи, збираючи допомогу для найбільш постраждали від війни на Донбасі.

Раніше Анжеліка Рудницька була відома тим, що у 1994 році разом з поетом Олександром Бригинцем створила Мистецьку аґенцію «Територія А». У рамках цього проекту з'явився перший український щоденний хіт-парад, який став культовою програмою кінця 1990-х — початку 2000-х рр.

Нині Анжеліка Рудницька — доцентка кафедри ведучих телеефіру, викладає майстерність телеведучих в Інституті кіно та телебачення КНУКІМ та доцент кафедри фольклористики Інституту філології КНУ ім. Тараса Шевченка, викладає сценічну майстерність.