Новини про зірок
Подобається

Дмитро Комаров заінтригував фанатів розповіддю про новий сезон «Світ навиворіт»

28/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Дмитро Комаров заінтригував фанатів розповіддю про новий сезон «Світ навиворіт»

 

Переможець премії розповів про своє ставлення до неї.

Ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" та найкрасивіший чоловік за версією VIVA Дмитро Комаров разом із головним редактором глянцю Іванною Слабошпицькою завітали до "Сніданку з 1+1", — Корупція Стар

Популярне: Повивалювали все, що можна: Тіна Кароль і Брітні Спірс одягнули однакові відверті сукні

Під час розмови із Мариною Леончук та Анатолієм Анатолічем Комаров описав своє ставлення до такої нагороди.

"Я ставлюся тверезо до цього і розумію, що, перш за все, це – оцінка проекту та оцінка глядачами того, що ми робимо. Для кожного близькі та найрідніші є найкрасивішими. Я не вважаю себе зовнішньо найкрасивішим, в жодному разі. Розумію, що ця премія складається в основному не із зовнішніх якостей, а з того, що ти робиш", — пояснив він, подякувавши журналу та прихильникам.

a74b3f68a101c1352211be99da34c16c

Іванна Слабошпицька, яка принесла у студію новий номер VIVA із Комаровим та тренером "Голосу країни-7" Тіною Кароль на обкладинці, погодилася із твердженням Дмитра.

Крім того, головний редактор глянцю назвала лідерів голосування премії "VIVA! Найкрасивіші.Новий погляд".

"Ця церемонія викликала великий ажіотаж у країні та серед читачів VIVA, такої кількості голосувань у нас ще ніколи не було. Буквально з перших днів лідерами голосування стали Діма, Тіна Кароль, Наталя Холоденко, Юлія з Hardkiss, Monatik, Сергій Притула", — зазначила Іванна.


Анатоліч продемонстрував, як після отримання нагороди Комаров "святкував" цей факт  у лісі із песиком.

Мандрівник зізнався, що заради церемонії "VIVA! Найкрасивіші.Новий погляд" відклав подорож.

"Днями у нас стартує експедиція. Це, насправді, дуже неочікуваний вибір для нас, для усього проекту, такого ще не було. Це буде цілком інший сезон, зовсім несхожий на всі попередні, тому поки я збережу інтригу", — зазначив він, додавши, що ця мандрівка відклалася через премію.

Іванна Слабошпицька зазначила, що титул "найкрасивіший" дається не за зовнішність, а за гарні вчинки.

При цьому головний редактор підкреслила, що під час голосування були курйози: накрутка голосів та самовідвід деяких номінантів.

Не оминула Іванна увагою і факт зняття з голосування Ані Лорак, наголосивши, що редакція пішла на такий крок через підвищення градусу напруження у суспільстві.