Новини про зірок
Подобається

«Вона постійно намагається відстежувати кожен крок»: Син Вікторії Бекхем мріє з’їхати від матері

27/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Вона постійно намагається відстежувати кожен крок»: Син Вікторії Бекхем мріє з’їхати від матері

Син Вікторії Бекхем мріє з'їхати від матері
Бруклін втомився від посиленої материнської опіки, — Корупція Стар


Популярне: Фанати в сльозах..: Джигурда у важкому стані


Старший син Вікторії Бекхем не тільки готовий, але й прагне покинути родинне гніздо. Як стало відомо, Бруклін, який нещодавно відсвяткував своє 18-річчя, планує надовго, якщо не назавжди виїхати з Великобританії, де він народився і виріс. 


"Я дуже хочу вивчати мистецтво фотографії в Америці після того, як закінчу школу в Британії!" — зізнався Бруклін.

Як розповів син Вікторії, цієї осені він має намір відправитися за океан і почати навчання в університеті. Який саме заклад він вибрав, Бруклін поки не повідомив. Зате він розповів про своїх планах поєднувати у вищому навчальному закладі заняття спортом і фотографією.

"Я дуже люблю футбол, але все ж кар'єру хотів би зробити саме як фотограф!", – уточнив хлопець.


Бруклін вже встиг досягти перших успіхів у сфері фотографії. Керівництво Burberry довірило йому попрацювати над рекламною кампанією своєї колекції. До того ж, в цьому році на прилавках книжкових магазинів з'явиться перший альбом його фотографії, що складається з більш, ніж 300 знімків.


Між іншим, хоча Бруклін стверджує, що так рветься вчитися саме в Америці з чисто професійних міркувань, його друзі стверджують, що це не єдина і не головна причина прийнятого ним рішення. Справа в тому, що хоча він дуже прив'язаний до своєї сім'ї і батькам, Бруклін втомився від посиленої материнської опіки. Адже Вікторія постійно норовить відстежувати кожен крок свого вже дорослого сина і навіть намагається втручатися у його стосунки з дівчатами.