Без категорії
Подобається

Улюблена ведуча шоу «Зважені та щасливі» повертається

27/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Улюблена ведуча шоу «Зважені та щасливі» повертається

Аніта Луценко стане ведучою шоу «Зважені та щасливі»


Я навіть не сумнівалася, що такий активний людина, як Аніта Луценко, не зможе довго сидіти в декреті і все чекала її повернення на тренерський склад проекту «Зважені та щасливі», — Корупція Стар

І Аніта дійсно повертається в «Зважені» – ви знову побачите її на екранах в сьомому сезоні проекту. Тільки на цей раз вона буде не тренером, а… ведучою!

– У цьому сезоні ми хотіли, щоб ведуча не просто підтримувала учасників, а була максимально залучена у процес схуднення і проходження випробувань, – говорить керівник проекту Євген Тунік (головний сценарист проекту замінив на цій посаді Наталю Щербину). – Такого ефекту можна досягти тільки з людиною, яка розуміє «кухню» проекту зсередини. Аніта прекрасно знає всі підводні камені «Зважених…», її досвід п'яти попередніх сезонів показав, що вона вміє по-справжньому мотивувати товстунів не здаватися і продовжувати боротьбу із зайвими кілограмами. Крім того, Аніта в прекрасній фізичній формі, що дозволить їй деякі випробування попередньо тестувати самій, щоб вже під час конкурсів допомагати учасникам практичними порадами. Ми раді, що Аніта знову з нами.

Популярне: Сенсація: Маша Собко показала дорослу донечку і її милу кімнату

Та й Аніта не приховує своєї радості:

– Я люблю ставити перед собою нові завдання, а стати телеведучою – це нова ступінь розвитку себе. Новий рівень. Коли я була тренером проекту і весь час проводила в залі на тренуваннях, мені було страшенно цікаво, що ж відбувається під час конкурсів. Більше того, я мріяла відчувати ці конкурси на собі! Я щаслива, що тепер у мене буде така можливість. Я хочу бути не просто підтримкою, а допомагати учасникам практичними порадами. Крім того, у мене є дар переконання, тому я зможу спонукати товстунів до змін, мотивувати їх покращувати показники.

Ведуча ж шостого сезону шоу Яну Соломко команда проекту висловлює подяку за співпрацю:

– Ми вдячні Яні за ту щирість, з якою вона ставилася до учасників проекту, – говорить директор ТО Олексій Гладушевський. – В її особі вони завжди знаходили справжню підтримку і турботу і відповідали їй взаємністю. Під час проекту Яна дуже зросла як телеведуча. Будучи молодою мамою, вона стійко витримувала напружений знімальний графік. Але ми розуміємо, що Яна в першу чергу – артист, який має свої проекти і прагне розвиватися в цьому напрямку. Ми бажаємо Яні нових звершень у музичній кар'єрі і будемо з задоволенням слідкувати за її успіхами.

Зйомки сьомого сезону шоу «Зважені та щасливі» стартує зовсім скоро. Нагадаю, в цьому році боротися із зайвою вагою будуть сімейні пари, серед яких, зокрема – Руслана Писанка з чоловіком Ігорем Ісаковим.

Тренерами проектам все так же будуть В'ячеслав і Марина Узелковы.