Новини про зірок
Подобається

Невже все таки завела подружку? Ембер Херд знов заговорила про бісексуальність

27/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Невже все таки завела подружку? Ембер Херд знов заговорила про бісексуальність

Ембер Херд знову заговорила про свою бісексуальність: невже завела подружку? 

Ембер Херд виступила на саміті, присвяченому прав сексуальних меншин "Гордість і упередження", — Корупція Стар

Популярне: Сенсація: Маша Собко показала дорослу донечку і її милу кімнату

Колись давно, в 2010 році, Ембер Херд зробила камінг-аут і зізналася у своїй бісексуальності. Потім був шлюб з Джонні Деппом, після — гучний розлучення, і, здавалося б, все забули і про те, що одного разу сказала про свою орієнтацію Ембер. Проте для неї все залишилося колишнім. 

На саміті, присвяченому прав сексуальних меньшинст, який відбувся днями в Нью-Йорку, Херд знову заговоила про свою орієнтацію і згадала виступ 2010 року.


"Я всього лише чесно відповіла на запитання журналіста. І з виразу його обличчя зрозуміла, що зробила велику справу. Бідний публіцист. Потім усвідомила тяжкість свого вчинку, тому що студійні керівники, агенти, консультанти не хотіли, щоб це сталося До мене причепилася певна "етикетка". Ніколи не думала, що мене буде визначати людина, поряд з яким перебуваю". 

rexfeatures_8268493j_0025013136_650x815
Ембер Херд також заявила, що якщо б всі зірки Голлівуду розповіли правду про свою орієнтацію, це перестало б бути таке дикістю:


"Тут Стою серед таких романтиків і відчуваю себе однією з багатьох. Якщо хочемо відобразити світ навколо себе, то повинні розповідати його історію — це буде викликом статус-кво. Якщо б кожен гей, якого особисто знаю в Голлівуді, вийшов би завтра і сказав про себе, то через місяць подібне було б неактуально". 


Нагадаємо, в 2008 році Ембер Херд офіційно зареєструвала свої відносини з фотографом і художницею Тайсен ван Рі.