Зіркові скандали
Подобається

Геть здуріла? Мати 4 дітей, Євгенія Добровольська:»Я взагалі проти сім’ї»

27/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Геть здуріла? Мати 4 дітей, Євгенія Добровольська:»Я взагалі проти сім’ї»

52-річна актриса Євгенія Добровольська розповіла про проблеми у взаєминах з чоловіком, кінооператором Дмитром Мананниковым, який молодший за неї на 10 років.

Актриса зізнається, що у неї зникло розуміння з батьком її четвертого дитини, доньки Анастасії, — Корупція Інфо

Скандали у будинку почалися після того, як Добровольська вирішила схуднути. Для того, щоб розпрощатися із зайвими кілограмами, вона повністю змінила культуру харчування. З холодильника в будинку зникли всі шкідливі продукти, ніж чоловік залишився незадоволений.

«Коли я подивилася в дзеркало, і мені не сподобалося, що я бачу, я вирішила зайнятися собою. Я була готова на все зречення від алкоголю, від каш, від усього, і абсолютно спокійно це зробила. Я дуже раділа, коли схудла, дуже!» — поділилася Євгенія Добровольська.

Популярне: Екс-дружина Потапа показала свою красуню-маму, вона просто неймовірна


Правда от Дмитро, не звик харчуватися одними овочами, був незадоволений таким поворотом подій.

«У нас був скандал в сім'ї, тому що «закрився» холодильник. Перестала бути в будинку неправильна їжа. Я стала всіх годувати, як треба. Дійшло до розлучення. Ніяких шоколадок, піци і всього іншого. Ну як? Це ж катастрофа в сім'ї! — іронізує Євгенія. — Які два холодильника? Всі незадоволені — геть! Нехай він харчується, як хоче! Він не вміє готувати, так нехай йому мама готує! У цій справі треба бути по-хорошому егоїстом. Коли ти починаєш стежити за шлунком чоловіки і пробиватися до нього, ти втрачаєш себе! Пішли вони подалі!»


Добровольська серйозно розчарувалася у відносинах з чоловіками.

«Я взагалі проти сім'ї. Я проти стороннього чоловіка, який прийшов і сидить поруч. Якщо тільки він не вигнав тебе в замок, то я взагалі не розумію, навіщо все це потрібно!» — сказала вона.