Новини про зірок
Подобається

Іван Ургант жорстоко принизив Ольгу Бузову (ВІДЕО)

25/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Іван Ургант жорстоко принизив Ольгу Бузову (ВІДЕО)

В одному з останніх випусків програми «Вечірній Ургант» об'єктом для насмішок стала ведуча Ольга Бузова.

В одному з останніх випусків програми «Вечірній Ургант» об'єктом для насмішок стала ведуча Ольга Бузова. Притому Іван Ургант і Дмитро Хрустальов обговорювали не скандальне розлучення Олі з Дмитром Тарасовим і не її вокальні дані, а розумові здібності дівчини, — Корупція Стар

Тим більше, що для цього був інформаційний привід — чеченським школярам запропонували написати твір на тему «Феномен Ольги Бузової». Ургант вирішив до цієї теми підійти здалеку і спочатку зачитав новину про те, що, на думку вчених, через мільярд років відбудеться зіткнення Землі і Марсу, а потім додав:

— Це дуже неважка робота — будувати припущення на мільярди років вперед. Це друга робота мрії після бібліотекаря Ольги Бузової, — пожартував Ургант, тим самим натякнувши, що вважає Бузову людиною, яка навряд чи багато читає, тим більше класику.

Популярне: Беременная Анна Седакова заявила о своем возвращении на ТВ и о новом браке с влиятельным бизнесменом

Потім Ургант з Хрустальовим згадали, що з деяких пір Бузова позиціонує себе не тільки як телеведуча, актриса і співачка, але і як письменниця, оскільки в минулому році побачила світ її перша книга «Ціна щастя». У зв'язку з цим жартівники запропонували включити книгу в обов'язкову програму російських шкіл, а також ввести нові предмети — «бузологія» і «домоведення-2».