Новини про зірок
Подобається

Дженні Слейт розкрила страшну таємницю своїх відносин з Крісом Евансом

24/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Дженні Слейт розкрила страшну таємницю своїх відносин з Крісом Евансом

Дженні Слейт назвала причину розриву з Крісом Евансом

На відміну від колег по Голлівуду, які свої стосунки – і вже тим більше причини розриву – воліють не афішувати, Слейт дала виданню Vulture відверте інтерв'ю і своє розставання з "Капітаном Америкою" обговорила у всіх подробицях, — Корупція Стар

Саме Дженні стала причиною розриву, оскільки для актриси, далеко не настільки відомою, як її бойфренд, підвищену увагу до власної персони виявилося занадто важким випробуванням.


Різні стилі життя і різні кола спілкування призвели до того, що Слейт стали напружувати відносини з Евансом. "Кріс – дуже, дуже відома людина. Для нього навіть сходити в ресторан – це зовсім інший досвід, ніж для мене". Актриса зізнається, що чекала, поки галас навколо їх романа вляжеться і все стане "нормальним" – але цього так і не сталося.

Популярне: Тіна Кароль вперше з'явилась на публіці з новим коханцем, ви будете шоковані його виглядом

"Мені потрібно було це, щоб знову відчути себе нормальною. Мені потрібно було бути однією".

"Ми з Крісом живемо на різних швидкостях", – зазначає Слейт.

"Кріс – один із самих добрих людей, яких я коли-небудь зустрічала. Він дуже вразливий і дуже прямий – він як базові кольори. У нього дуже красиві, сильні емоції, і він по-справжньому в них упевнений. Напевно, у нього справді золоте серце – якби його можна було намалювати".


Хоча розставання Кріса та Дженні було фактично полюбовною, спілкування вони не підтримують:

"Ми не в поганих стосунках, але ми не бачилися і не розмовляли. Мені здається, це й на краще. Я б хотіла коли-небудь стати його другом, але ми зруйнували цю можливість. Втім, я ні про що не шкодую".