Без категорії
Подобається

Як зірка Голлівуду Джейсон Стетхем готується стати батьком

22/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Як зірка Голлівуду Джейсон Стетхем готується стати батьком

Розі Хантінгтон-Уайтлі, наречена Джейсона Стетхема, і сам знаменитий актор рахують дні, які залишилися до їх довгоочікуваного події — народження дитини. Для 49-річного актора і його коханої цей малюк стане первістком.

3248_697x464

За словами інсайдерів, пара з нетерпінням чекає народження дитини. Обидва молодих батьків готуються до виконання нової для себе ролі мами і тата.

 

«Джейсон і Рози вирішили для себе, що всі клопоти, пов'язані з доглядом за дитиною, вони будуть ділити навпіл. Вони трохи хвилюються, але абсолютно щасливі і дуже люблять один одного», — так кажуть про зіркової парочки друзі сім'ї.

Популярне: Ольга Бузова копіює коханку колишнього чоловіка (ФОТО)

Снимок
Незважаючи на повне занурення в «вагітні» клопоти, Розі, як і її зірковий наречений, не забуває про творчість і активний спосіб життя поза сім'єю. Вони з Джейсоном люблять займатися фітнесом, але останнім часом майбутній мамі лікарі рекомендували трохи знизити інтенсивність навантажень, тому вона віддає перевагу йоги для вагітних і пілатесу. І, звичайно, вона не забуває відпочивати!

Снимок1
Нагадаємо, що Джейсон Стетхем і Роузі Хантінгтон-Уайтлі разом понад 7 років. Взимку актор зважився зробити коханій пропозицію руки і серця, на що вона відповіла згодою. Правда, далі справа поки не пішла, і весільних фото шанувальники так і не побачили. Наближені до парі по секрету розповідають, що під вінець батьки попрямують відразу після народження первістка.