Новини про зірок
Подобається

«Так, я їм тупих, гламурних дівчат..», — Українська «Леді Гага» знялась у епатажній фотосесії (ФОТО)

22/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Так, я їм тупих, гламурних дівчат..», — Українська «Леді Гага» знялась у епатажній фотосесії (ФОТО)

Українська "Леді Гага" кинула виклик гламурній громадськості
    
KiRA MAZUR в рамках нової фотосесії перевтілилася в "криваву людожерку"

60_main_new.1490176895

Українська "Леді Гага", як люблять називати співачку KiRA MAZUR, яка нещодавно стала музою нової колекції Олексія Залевського, кинула виклик гламурній громадськості.

Співачка в рамках нової фотосесії перевтілилася в "криваву людожерку". Таким нестандартним способом артистка вирішила продемонструвати своє ставлення до гламуру.


Кадри з кривавої фотосесії, на яких KiRA в червоному фартушку на голе тіло наколює на вилку людей, які лежать на тарілці, викликали справжній шок.

"Так, я їм тупих, гламурних дівчат, – пояснює співачка. – Якби мене змусили зображати учасницю групи "ВІА Гра", в кращому випадку у мене б не вийшло, в гіршому – я виглядала б жахливо. Хоча я обожнюю сексуальних жінок, мені подобається, коли все красиво, але жіноча краса і гламур стали дуже різними поняттями. Багато хто вважає, що красиві дівчата з пишним бюстом і пухкими губами не відрізняються розумом, я дуже боюся бути на них схожою. Мені хочеться, щоб це перестало бути модним".
1_2129
На такий нестандартний спосіб KiRA MAZUR надихнулася після прочитання матеріалу про те, як люди глумляться над тваринами заради видобутку натурального хутра.

Популярне: "Ледве врятували": Солістка "НеАнгелів" зробила шокуюче зізнання!

"Одного разу я прочитала статтю, в якій розповідалося страшні подробиці про те, як вбивають тварин: в якій кількості, з усіма фотографіями і деталями. Наприклад, я була в жаху від того, як заживо здирають з беззахисних тварин шкіру або вбивають електрошокером, тому що присипляти дорого, ніхто не хоче витрачатися. І все це – заради натурального хутра! Того ж дня я роздарувала знайомим всі свої шуби і зрозуміла, що життя тварин не варте цих речей. В Європі давно не носять шуб з натурального хутра. Якщо за кордоном ти береш з вулиці тварину до будинку, тебе вважають найкращим другом суспільства, у нас поки що все не так", – говорить KiRA.


На знак протесту співачка відмовилася і від м'яса.

"Я не їм м'яса вже чотири роки. Можливо, це не завжди корисно. Але шашлик або курка, напхані антибіотиками – не джерело здоров'я", – вважає виконавиця.