Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 31 березня

22/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 31 березня

Загальний гороскоп на п’ятницю 31 березня 2017 року.

31 березня 2017 року помітно підвищиться ентузіазм, необхідний для планомірного руху до намічених цілей, передає Корупція. Стар

Позитивний заряд цього дня стане чудовою підмогою для усунення всіх перешкод на особистому фронті, і для здійснення подвигів в професійній сфері.
 
Гороскоп на 31 березня Овен:
Овнам 31 березня судилося здобути повну внутрішню гармонію. В момент, коли вам вдасться усунути розбіжності з домочадцями і домогтися колосальних професійних висот, ви будете мріяти про одне – щоб цей період тривав якомога довше.

Гороскоп на 31 березня Телець:
Тельцям сьогодні ні при яких умовах не варто розголошувати чужі секрети. Інформація, яку ви взялися зберігати, це не ті відомості, про які можна говорити в процесі звичайної бесіди.

Гороскоп на 31 березня Близнюки:
Єдиним способом повернути собі душевну рівновагу для Близнюків сьогодні стане прогулянка по магазинах. Блукаючи між стелажів та вітрин, ви забудете про все (навіть про ту особу, яка подарувала вам шанс на зближення, а потім жорстоко «відшила»).

Гороскоп на 31 березня Рак:
Раки 31 березня 2017 р повільно і з великим задоволенням візьмуться за виконання службових справ. Напередодні довгоочікуваного відпустки робота дійсно буде приносити вам позитив замість звичайної втоми і роздратування.

Гороскоп на 31 березня Лев:
Настрій Львів сьогодні буде безповоротно зіпсований з вини чиїхось моралей. Постарайтеся стриматися від образливих слів на адрес людини, яка спробує дати вам «цінну» пораду і затягне свій монолог на дуже тривалий відрізок часу.

Гороскоп на 31 березня Діва:
Дівам 31 березня 2017 необхідно повернутися на декілька кроків назад і звернутися до свого недавнього минулого. Не шкодуйте часу, втраченого на вивчення старих документів, фото і цінних паперів, адже таємниця, яку вони вам розкажуть, дорого коштує.

Гороскоп на 31 березня Терези:
Терезам сьогодні необхідно старанно стримувати емоції, які б’ють через край. Якщо ви хоча б на мить втратите контроль над собою, вас чекають непередбачувані наслідки (конфлікт з товаришами по службі, сварка з рідними або догану від начальника, якому не сподобається ваше зарозуміла поведінка).

Гороскоп на 31 березня Скорпіон:
Службова поїздка, в яку Скорпіонам доведеться відправитися в цей день, буде проходити при дуже непередбачуваних обставин. Коли вам нарешті вдасться повернутися додому, ви прийміть рішення, що наступного разу підете в дорогу тільки в супроводі надійної людини.

Гороскоп на 31 березня Стрілець:
Стрільцям багато неприємних хвилин у цей день принесе спілкування з близькими. Великі розбіжності всередині стін вашого будинку спровокує сімейний бюджет, обсужденье якого поступово переросте в гучну сварку.

Гороскоп на 31 березня Козеріг:
Козероги проведуть сьогодні в дуже приємній компанії. За жвавою бесідою зі своїм новим приятелем ви не помітите, як пролетить час, який ви обіцяли витратити на виконання ряду домашніх обов’язків.

Гороскоп на 31 березня Водолій:
Водоліям сьогодні доведеться відмовитися від будь-якого роду ініціатив і строго слідувати приписам медичного спеціаліста. Раптова хвороба застане вас буквально зненацька. З її вини ви будете змушені лягти в ліжко і відмовитися від довгоочікуваної поїздки.

Гороскоп на 31 березня Риби:
Риби сьогодні категорично відмовляться помічати сувору правду життя. Вам не захочеться вірити, що колеги лише тому перейнялися до вас теплотою, що вже скоро ви отримаєте призначення на керівну посаду.