Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 30 березня 2017 року

22/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 30 березня 2017 року

Загальний гороскоп на четвер 30 березня 2017 року

30 березня 2017 року пройде в досить напруженій атмосфері, яка не дозволить нормально зосередитися на службових справах. Щоб пережити цей день максимально спокійно, сьогодні не варто відповідати на провокації, не вступати в суперечки або намагатися довести свою правоту.


 
Гороскоп на 30 березня Овен:

Овни сьогодні вступають в конфронтацію з кимось із старих друзів. Не спромігшись прийти до спільного знаменника в якомусь важливому питанні, ви і ваш приятель прийміть рішення, що вам не варто якийсь час вступати в діалог.

Гороскоп на 30 березня Телець:
У Тельців 30 березня 2017р залишиться в пам’яті як дуже спокійний, продуктивний і багатий на приємні випадковості день. За ці 24 години вам вдасться здійснити дуже багато – і помиритися з ким-то з давніх приятелів, і усунути службовий аврал.

Гороскоп на 30 березня Близнюки:
Близнюки присвятять сьогоднішній день наведення порядку на місці своєї роботи. Коли ваш кабінет повністю звільниться від непотрібних речей і паперів, ви нарешті полегшено зітхнете і з подвоєною енергією прийміть за справи.

Гороскоп на 30 березня Рак:
Ракам сьогодні не слід сподіватися на доброту вищого керівництва. Шеф погодиться підписати заяву на відпустку або відгул лише для того, щоб змусити вас працювати понаднормово або щоб звалити на вас складний проект.

Гороскоп на 30 березня Лев:
Леви сьогодні зроблять спроби виділитися з натовпу за допомогою великих змін у своїй зовнішності. Однак безглузда зачіска або невідповідний для роботи наряд принесуть зворотний ефект (колеги за очі почнуть вважати вас «білою вороною»).

Гороскоп на 30 березня Діва:
Діви в цей день піддадуться дуже сентиментального і зосередженому настрою. Поки в думках ви будете гуляти по Балі зі своєю новою пасією, колегам доведеться за вас виконувати якийсь важливий проект або відповідальне завдання.

Гороскоп на 30 березня Терези:
Терезам 30 березня 2017 захочеться розірвати звичний коло «будинок-сім’я-робота». Ввечері ви підете не додому, а в похід по гостям, ніж спровокуєте напад сильного обурення з боку своєї другої половинки.

Гороскоп на 30 березня Скорпіон:
Скорпіонам сьогодні випаде шанс завести дуже перспективне знайомство. Людина, з якою вас зведе доля у цей день, вже найближчим часом складе вам непогану протекцію при вирішенні важливого службового питання.

Гороскоп на 30 березня Стрілець:
Стрільці сьогодні проявлять надто упереджене ставлення до нового члена службового колективу. Молодому колезі не зрозуміла необґрунтована критика з ваших вуст (постарайтеся як можна швидше вибачитися за свою поведінку, інакше зло повернеться до вас помноженим багаторазово).

Гороскоп на 30 березня Козеріг:
Козероги в цей день занадто емоційно будуть ставитися до подій в особистому житті. Щоб тимчасові труднощі остаточно не вибили вас з колії, не робіть висновків на основі всього кількох фактів.

Гороскоп на 30 березня Водолій:
Водоліям сьогодні не варто вкладати свої гроші в нові справи або в сумнівні проекти. Не приймайте остаточних рішень до тих пір, поки не отримаєте повну упевненість, що ваш ризик буде виправданим.

Гороскоп на 30 березня Риби:
Риби в цей день впритул задумаються про майбутнє своїх нинішніх любовних відносин. Не виключено, що, втомившись від нескінченних суперечок і сварок, ви запропонуєте своїй пасії деякий час пожити окремо.