Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 29 березня 2017 року

22/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 29 березня 2017 року

Загальний гороскоп на середу 29 березня 2017 року

29 березня 2017 року слід дуже уважно і відповідально підходити до всього, що пов’язано з фінансовою сферою. Будь незапланований витрата або покупка, здійснена в цей день, не тільки не виправдає надій, але і стане причиною безлічі неприємностей.
 
Гороскоп на 29 березня Овен:

Овни 29 березня будуть постійно спізнюватися на заплановані зустрічі і заходи. Вам доведеться нескінченно довго пояснювати людям, яких ви підвели, що ви затрималися з ряду поважних обставин.

Гороскоп на 29 березня Телець:
Тельцям необхідно зайнятися підняттям своєї самооцінки. Якщо ви і надалі будете настільки ж меланхолійно і не впевнені в собі, вам навряд чи вдасться знайти заповітний успіх у осіб протилежної статі.

Гороскоп на 29 березня Близнюки:
Близнюкам сьогодні не слід відмовлятися від виконання даних раніше обіцянок. Нехай на цей захід ви витратите свій вихідний, головне, що тим самим вам вдасться відстояти репутацію чесної людини.

Гороскоп на 29 березня Рак:
Раки в цей день будуть з великою підозрою ставитися до подій. Ви не зможете прийняти за чисту монету отримане сьогодні визнання в любові, так як відмовитеся вірити, що симпатичний вам людина сам вирішив піти на зближення.

Гороскоп на 29 березня Лев:
Леви сьогодні спробують повернути втрачену сімейну гармонію. Друга килимка на підлозі високо оцінить цей порив і охоче піде вам на зустріч, швидко забувши про всі недавні розбіжності.

Гороскоп на 29 березня Діва:
Дівам сьогодні слід забути про правила, звичаї і шаблони. Все, що буде відбуватися з вами в цей день, не передбачає традиційний підхід (щоб Фортуна згадала про ваше існування, дійте сміливо, напористо і нестандартно).

Гороскоп на 29 березня Терези:
Терезам сьогодні судилося стати головним об’єктом пліток і лихослів’я. Велика покупка, яку ви зробили в останні дні, викличе у ваших сусідів величезну заздрість, і ці люди почнуть пліткувати про рівень ваших доходів.

Гороскоп на 29 березня Скорпіон:
Скорпіонам 29 березня 2017 доведеться відстоювати свої інтереси в процесі спілкування з працівником банківської сфери. Поки ви пояснюєте цій людині, що сплатили кредит, але платіж не пройшов, закінчиться не тільки ваше терпіння, але і гроші на мобільному.

Гороскоп на 29 березня Стрілець:
Стрільці, в цей день здійснять необачний крок, вирішивши довірити якусь конфіденційну інформацію стороннім. Все, що ви скажете вголос або напишіть в соціальних мережах, вже найближчим часом стане джерелом численних чуток і пліток.

Гороскоп на 29 березня Козеріг:
Козероги проведуть 29 березня 2017р за виконанням рутинної домашньої роботи. Щоб ці виснажливі заходи почали приносити вам позитив, ви вирішите оживити внутрисемейную атмосферу сміхом, жартами та веселими розіграшами.

Гороскоп на 29 березня Водолій:
Водолії на сьогоднішній день будуть піддані «игнору» з боку своєї другої половинки. Ваша пасія не зможе пробачити, що ви забули привітати її з важливою датою, і, щоб виправити ситуацію, вам доведеться терміново їхати в торговий центр за подарунком.

Гороскоп на 29 березня Риби:
Риби сьогодні будуть дуже непослідовні в своїх особистих бажаннях. Поки ви самі не знаєте, що конкретно хочете отримати від близьких людей, вам не варто звертатися до них з будь-якими претензіями і ультиматумами.