Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 28 березня 2017 року

22/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 28 березня 2017 року

Загальний гороскоп на вівторок 28 березня 2017 року

28 березня 2017 року – це самий звичайний суботній день, який потрібно присвятити сімейному відпочинку. Єдиною неприємністю, яка може виникнути сьогодні, стане неймовірна лінь, і з неї немає ніякого сенсу боротися.

Популярне: Оголені груди та відверта сукня: Дженніфер Лопес вразила всіх
 
Гороскоп на 28 березня Овен:
Особливе задоволення Овнам в цей день принесе турбота про молодших членів родини. Після того, як ви разом з дітьми відвідайте розважальний центр і сходіть за покупками, вам стане ясно тільки одне – посмішка дитини ні з чим не зрівняється.

Гороскоп на 28 березня Телець:
Тельцям не вдасться отримати задоволення від цієї суботи. Необхідність навіть вдома усувати службовий аврал викличе у вас величезне роздратування, яке ви спробуєте зірвати на своїй другій половинці.

Гороскоп на 28 березня Близнюки:
Близнюкам 28 березня вдасться знайти вірний підхід до дуже складного співрозмовнику. Після того, як ви все-таки налагодите діалог, вам судилося здобути прихильність людини, який багато в чому наблизить ваше просування по кар’єрних сходах.

Гороскоп на 28 березня Рак:
Раки в цей день зроблять рішучий крок до зближення з якоюсь конкретною особою. Після того, як ви висловите своєї давньої зазнобе, що дуже давно маєте до неї живий інтерес, вам доведеться почути заповітне – «давай спробуємо поспілкуватися ближче».

Гороскоп на 28 березня Лев:
Левам у цей день не захочеться покидати межі свого затишного будинку. Ще рано-вранці ви прийдете до висновку, що тут є все необхідне для нормального відпочинку – м’який диван, телевізор і засоби для спілкування з віртуальними співрозмовниками.

Гороскоп на 28 березня Діва:
Дівам в цей день вкрай нерозумно демонструвати меркантильний підхід до давніх дружніх відносин. Ваш добрий приятель відчує цілком виправдану образу, коли у відповідь на своє прохання допомогти він почує «я не надаю такі послуги безкоштовно».

Гороскоп на 28 березня Терези:
Ваги проведуть сьогоднішній день у дуже рівній і доброзичливому настрої. В цю суботу вам вдасться відмінно відпочити, поспілкуватися з друзями і створити собі репутацію людини, що все навкруг осяває сонячним світлом.

Гороскоп на 28 березня Скорпіон:
Скорпіони сьогодні піддадуться дуже песимістичним настроєм. До вечора ця депресія може перерости в страшний психоз, якщо ви вчасно не відшукаєте спосіб, як максимально швидко повернути собі втрачену внутрішню рівновагу.

Гороскоп на 28 березня Стрілець:
Для Стрільців цей день пройде в дуже мінливою атмосфері. Ви отримаєте можливість і злегка поплакати і посміятися від усієї душі (головне, щоб ці різкі скачки настрою не позначилися на спокої ваших близьких).

Гороскоп на 28 березня Козеріг:
Козерогам сьогодні доведеться відповідати на численні СМС та телефонні дзвінки, що надходять від друзів і від родичів. Кожен з них захоче особисто переконатися, що з вами все добре. До вечора ви захочете дізнатися, яким «доброзичливцю» належить слух про вашої важкої хвороби.

Гороскоп на 28 березня Водолій:
Водолії 28 березня 2017 р будуть на рідкість веселі і дотепні. Об’єктом ваших жартів в цей день може стати хто завгодно (і молодші члени вашої родини, і хтось із давніх друзів, і навіть молодий чоловік, недавно оселився по сусідству).

Гороскоп на 28 березня Риби:
Риби проведуть сьогоднішній день у доброзичливій сімейній атмосфері. Поки рідні будуть проявляти по відношенню до вас живий інтерес, вам слід скористатися моментом і повідомити їм якусь важливу новину.