Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 27 березня 2017 року

22/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 27 березня 2017 року

Загальний гороскоп на понеділок 27 березня 2017 року

У цю п’ятницю варто з особливою увагою прислухатися до порад, отриманими від мудрих людей. 27 березня 2017 року не слід покладатися лише на себе у спробах наблизити свій фінансовий успіх або відкрити перед собою нові професійні горизонти.

Популярне: Оголені груди та відверта сукня: Дженніфер Лопес вразила всіх

Гороскоп на 27 березня Овен:
Овнів в цей день хтось спробує навмисно дезінформувати. Щоб не потрапити в халепу, відмовтеся від контактів з малознайомими людьми, а всі відомості, отримані від колег або друзів, піддавайте багаторазової перевірки.

Гороскоп на 27 березня Телець:
Тельцям сьогодні слід приділити час перегляду давніх планів і перевірці раніше підписаних документів. Якщо ви відмовитеся перестрахуватися і відпустіть ситуацію на самоплив, вже в найближчому майбутньому вас чекають великі проблеми, вирішити які за один день вам навряд чи вдасться.

Гороскоп на 27 березня Близнюки:
Близнюки 27 березня 2017 будуть подумки занурені в події минулого дня. Віддаючись мріям про ще одну зустріч зі своїм вчорашнім знайомим, ви ризикуєте не виконати і половину з раніше намічених справ.

Гороскоп на 27 березня Рак:
Раки проведуть цей день в роз’їздах і численних зустрічах. Щоб заповнити свої моральні сили, присвятіть сьогоднішній вечір тільки собі (сходіть в кіно, почитайте улюблену книгу або відвідайте салон краси).

Гороскоп на 27 березня Лев:
Більшість вчинків, скоєних Левами сьогодні, зазнає жорсткої критики з боку колег по роботі. Щоб остаточно не втратити розташування товаришів по службі, постарайтеся вести себе як можна більш тактичний і забудьте про свій егоїзм.

Гороскоп на 27 березня Діва:
Дівам 27 березня буде здаватися, що ситуація в сфері фінансів остаточно вийшла з-під контролю. Однак вам ще рано панікувати! Якщо ви вчасно проявіть природну спритність і кмітливість, вам вдасться скористатися несприятливими обставинами з величезною вигодою для себе.

Гороскоп на 27 березня Терези:
Терезам сьогодні випаде можливість випробувати величезну гордість за свій професіоналізм. В момент, коли до вас звернеться за допомогою молодший колега, ви зрозумієте, що на місці своєї роботи саме ви носите звання «досвідчена людина».

Гороскоп на 27 березня Скорпіон:
Скорпіони сьогодні не отримають можливість налагодити діалог з кимось із високопосадових осіб. Ваша прохання так і залишиться не почутою, і все лише тому, що влада імущих персони буде лінь витрачати свій дорогоцінний час на дрібниці.

Гороскоп на 27 березня Стрілець:
Здоров’я Стрільців у цей день піддасться серйозній перевірці на міцність. В період останніх березневих холодів вам не варто залишати будинок в дуже легкому одязі (ви ще встигнете приміряти весняний гардероб, але тільки трохи пізньої).

Гороскоп на 27 березня Козеріг:
Козерогам сьогодні доведеться витратити багато моральних сил на усунення якихось технічних неполадок. Після того, як ваш комп’ютер або автомобіль повернеться в нормальний стан, ваш настрій буде на нулі, і ви вже нічим не зможете його виправити.

Гороскоп на 27 березня Водолій:
Водолії в цей день стануть головним об’єктом забавного розіграшу. Не ображайтесь на колег, які в спробах підняти ваш емоційний настрій зайдуть так далеко, що поставлять вас у незручне становище перед начальством.

Гороскоп на 27 березня Риби:
Риби 27 березня 2017 р захочуть повністю відгородитися від оточуючих. До вечора гарний настрій частково повернеться до вас, але і в цей період високий ризик, що ви ненароком вспылите або разразитесь гнівною тирадою у відповідь на саму звичайну прохання.