Новини про зірок
Подобається

Фани в захваті: Теона Дольникова вперше показала сина (ФОТО)

22/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Фани в захваті: Теона Дольникова вперше показала сина (ФОТО)

Перше фото сина Теоны Дольніковій привело в захват фанатів

Теона Дольникова зважилася показати фото первістка, що з'явився на світ в лютому цього року. Артистка опублікувала в соціальних мережах спільний з малюком знімок. На ньому Теона була зображена з довгоочікуваним сином на руках.

«Я і мій маленький репер!» — пожартувала Дольникова.

Між іншим, Теона постаралася зберегти свою вагітність і пологи потай. Про те, що вона вперше стала мамою стало відомо лише через тиждень після радісної події. Імені малюка Дольникова поки не розкриває. 

Передплатники артистки були безмежно раді, що вона представила їм свого малюка. Багато з них ще раз привітали молоду маму з народженням сина і побажали міцного здоров'я.

«Яке чудове фото! Теона в ролі мами — чарівна!», «Боже мій! Це хто там такий солодкий лежить? Прекрасний карапуз! Побільше таких!», «Щаслива мама з малюком — диво», «Здоров'я сину! А мамі побільше терпіння!» — написали Теоне.

Батьком дитини став актор — Максим Щеголев. У Дольніковій зав'язалися стосунки з ним близько року тому, але поки що про весілля закохані не говорять. Можливо, тепер, коли в їх будинку з'явився малюк вони зважаться зв'язати себе узами шлюбу. 

Популярне: Ольга Бузова копіює коханку колишнього чоловіка (ФОТО)

Між тим, якщо для Теоны новонароджений став первістком, то для Щеглова малюк — четверта дитина. У Максима є син Ілля від актриси Тетяни Солнецовой і дві дочки, народжені в першому шлюбі з актрисою Аллою Казакової — Марія і Катерина. Після розлучення з дружиною у Щоголіва був роман з Юлією Зіміної, яка, до речі, теж нещодавно вперше стала мамою.

До зустрічі з Максимом Теона була заручена з Микитою Быченковым, але її наречений загинув. Актриса довго не могла прийти в себе після цієї втрати, але турбота і любов Щоголіва дозволили їй повернутися до життя і знову стати щасливою.