Новини про зірок
Подобається

Сюприз на старості років: Джордж Клуні відвідав шанувальницю, котрій 87 років (ФОТО)

21/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Сюприз на старості років: Джордж Клуні відвідав шанувальницю, котрій 87 років (ФОТО)

Джордж Клуні зробив сюрприз своїй 87-річній прихильниці 

Джордж Клуні відвідав дім людей похилого віку, де живе його 87-річна прихильниця по імені Пет.
20172103-george-1
З-за швидкого поповнення в родині Джордж і Амаль Клуні вирішили значно зменшить кількість своїх перельотів і подорожей по різних країнах. Тим не менш, відмовлятися від своєї активної діяльності, так сказати поблизу, подружжя не збираються. І мова не тільки про кар'єру, але і про благодійність. 

Так, днями, Джордж Клуні вирішив відвідати будинок, який знаходиться поблизу його особняка у Великобританії. Саме там проживає зараз 87-річна шанувальниця актора по імені Пет, яку він і вирішив провідати, зробивши тим самим їй подарунок на день народження, який вона вже точно запам'ятає назавжди. 

20172103-george-5


"Дама на фотографії любить Джорджа Клуні і кожен день зітхає про те, як добре було б зустрітися з ним, особливо враховуючи той факт, що він живе практично по сусідству з місцем моєї роботи. Ми надіслали лист з питанням, чи можна здійснити мрію літньої жінки. І що саме чудове — на цьому тижні у неї був день народження. Він купив листівку і прекрасний букет квітів", — написала в Facebook співробітниця "Sunrise Senior Living" Лінда Джонс, опублікувавши кілька кадрів голлівудського актора з прихильницею.