Без категорії
Подобається

«Принц Чарльз плакав в ніч перед весіллям з Діаною», — нова біографія принца Чарльза

21/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Принц Чарльз плакав в ніч перед весіллям з Діаною», — нова біографія принца Чарльза

Принц Чарльз плакав в ніч перед весіллям з Діаною»

Днями стало відомо, що зовсім скоро вийде нова біографія принца Чарльза, автором якої стане придворна письменниця королівської сім'ї Великобританії Саллі Беделл Сміт. Основною темою цього видання є історія взаємин сина Єлизавети II з головними жінками його життя — принцесою Діаною і Каміллою Паркер-Боулз.

За запевненням письменниці, в книзі буде маса подробиць, які раніше не висвітлювалися в пресі. Наприклад, як виявилося, одружитися на Діані Спенсер принца Чарльза змусив його батько, принц Філіп. Нагадаємо, що пара почала зустрічатися в 1980 році.

Молоді люди проводили багато часу разом, і потім у пресі з'явилася інформація про те, що Діана кілька ночей поспіль залишалася у палаці, разом з принцом. Чи варто говорити, що для представниці аристократичної прізвища такого роду звинувачення могли коштувати репутації.

Біограф пише: «Після цього герцог Единбурзький написав синові листа і сказав, що той зобов'язаний одружитися на Діані, щоб врятувати її добре ім'я». Після чого принцу Чарльзу нічого не залишалося, як зробити дівчині пропозицію. Це сталося в лютому 1981 року, і вже в липні пара зіграла весілля.

Саллі Беделл Сміт пише: «Всю ніч напередодні одруження Чарльз проплакав в своїй кімнаті, бо вважав, що його життя було скінчене. Він був зовсім не готовий стати чоловіком. До того ж досі відчував почуття до Камілли».

Варто зазначити, що навіть під час сімейного життя між подружжям часто виникали розбіжності. Мати принца Вільяма і принца Гаррі не розуміла чоловіка в тому числі і з-за значної різниці у віці (Чарльз був старше 13 років).

«Вони були представниками абсолютно різних поколінь. Наприклад, Чарльз завжди користувався послугами дворецького.

Як-то Діана запитала: «Чому ти не можеш сам поміняти собі сорочку, якщо тобі не сподобалася та, що тобі принесли?».

На що Чарльз різко відповів: «Тому що у мене є людина, якій я плачу за це», — розповідає письменниця на сторінках нової біографії сина Єлизавети II.