Новини про зірок
Подобається

Ольга Горбачова розкрила секрети найкрасивіших зірок України

21/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ольга Горбачова розкрила секрети найкрасивіших зірок України

У минулі вихідні відбулася найочікуваніша щорічна церемонія «Viva! Найкрасивіші», де Ольга Горбачова розповіла про головне секреті найкрасивіших.

Похмура погода не змогла завадити столичному Палацу «Україна» зібрати найяскравіших і красивих представників вітчизняного шоу-бізнесу, передає Корупція. Стар

Поява співачки і ментора Ольги Горбачової з чоловіком і продюсером Юрієм Нікітіним на зоряній червоній доріжці викликало ажіотаж серед провідних ЗМІ країни, які поспішали першими взяти інтерв'ю у головної пари українського шоу-бізнесу.

original-1400656174

Ольга постала в приголомшливому образі світлої королеви, незвичайне поєднання фактур якого лише підкреслювало витончений стиль артистки.

За версією гостей заходу, оригінальна корона, доповнюють образ співачки, натякала на те, що незалежно від результатів голосування, вона відчуває себе королевою і найкрасивішою для свого чоловіка.

Приємним сюрпризом для всіх глядачів церемонії стали прямі включення з віп-зони для номінантів, де Ольга Горбачова блищала як спеціальна ведуча.

Тонкий гумор Ольги став родзинкою вечора і допоміг розкрити секрети найкрасивіших, а влучні жарти змушували глядачів з нетерпінням чекати кожної нової появи артистки в ефірі.

«Найбільше задоволення я отримала в цей вечір від зйомок. У мене були чудові співрозмовники серед номінантів на премію і приголомшливі партнери-ведучі.

Сподіваюся, ми доставили задоволення і всім глядачам!», — поділилася Ольга Горбачова.