Новини про зірок
Подобається

Колишня жінка Дмитра Тарасова висловилась з приводу його розлучення з Ольгою Бузовою

21/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Колишня жінка Дмитра Тарасова висловилась з приводу його розлучення з Ольгою Бузовою

Колишня дружина Дмитра Тарасова прокоментувала його розлучення з Ольгою Бузової

Дмитру Тарасову виповнилося 30 років: вперше за 6 років спортсмен святкував свій день народження без Ольги Бузової. На своїй вечірці він вперше з'явився разом з новою коханою Анастасією Костенко. Іронічно, що урочистості з нагоди ювілею Дмитра пройшло в тому ж закладі, де в 2012 році він відсвяткував весілля з Ольгою.


Багато фанатів обрушилися з критикою на адресу Анастасії Костенко, звинувачуючи її в тому, що вона вкрала одруженого чоловіка з сім'ї. Інші ж відразу згадали першу дружину Тарасова, яку той кинув заради відносин з зіркою реаліті-шоу «Дом-2» Ольги Бузової.

2
Підписники Оксани Тарасової в Instagram вирішили поцікавитися, як все було насправді: «Оксана, скажіть, будь ласка, а правда, що Бузова забрала у вас чоловіка?»

Оксана намагалася чесно відповісти на запитання: «Це давня історія, вже зовсім мені нецікава. Я думаю, все очевидно і так. Моє життя не зміниться, а у кого-то може безнадійно впасти піар концепція великих вселенських страждань і „несправедливість“ долі. Тому залишимо це питання без відповіді».

3
Коли Ольга і Дмитро тільки починали зустрічатися в 2011 році, телеведучу не раз звинувачували в тому, що вона сама забрала чоловіка з сім'ї з дитиною. Тарасов тоді захищав свою колишню кохану і говорив, що вона не вплинула на розлучення, і він розійшовся з дружиною ще до зустрічі з телеведучою.


Нагадаємо, в недавньому інтерв'ю журналу «Дом-2» і телеведуча заявила, що вважає себе винною в тому, що її шлюб з Тарасовим розпався.

«Я могла уявити все що завгодно, але тільки не те, що зі мною сталося. Я намагаюся жити заново, але для того, щоб відбулося перезавантаження, потрібно повністю усвідомити, пережити і вижити цю ситуацію. У той же час колосальна переоцінка цінностей вже трапилася. З'явилися нові цілі. Напевно, я сама в усьому винна: виставляла своє особисте життя напоказ», — розповіла зірка.