Новини про зірок
Подобається

Біологічний батько старшого сина Джолі заявив про свої права на нього

21/03/2017     Автор: Яна Романська
Біологічний батько старшого сина Джолі заявив про свої права на нього

За словами актриси, перш ніж усиновити хлопчика, вона переконалася в тому, що у нього немає матері

Після зйомок в картині "Лара Крофт: Розкрадачка гробниць", які відбувалися в Камбоджі, Анджеліна Джолі настільки полюбила цю країну, що вирішила усиновити там свою першу дитину. Мати Медокса, якого спочатку звали Ратом Віболом, померла при пологах, після чого дитина опинилася в сирітському притулку. У березні 2002 року Медокс офіційно став сином Анжеліни Джолі, пише Корупція.Стар

Популярне: Це точно вона?: Марія Яремчук ошелешила несподіваним знімком з дитинства. Ви її не впізнаєте (ФОТО)

62e8886-jolie deti-andzhelinyi-dzholi jolie-pitt-children

За словами актриси, перш ніж усиновити хлопчика, вона переконалася в тому, що у нього немає матері. "Я б ніколи не відібрала дитину у мами. Мені страшно навіть уявити, які б емоції вона могла б відчувати при цьому", – заявила якось екс-дружина Бреда Пітта.

Днями з'ясувалося, що Медокс насправді не зовсім сирота – його біологічний батько живий і хоче побачити свою дитину. 51-річний директор однієї з благодійних організацій Маун Сарат заявив британському виданню The Sun, що до за документами офіційно є татом хлопчика. Щоб не бути голослівним, він надав папери як доказ журналістам.

"За документами він все ще мій син. Вона так і не розібралася з цим. Я був би щасливий, якби вона більше ніколи не з'являлася в Камбоджі", – сказав Сарат.