Новини про зірок
Подобається

«Відмахайтеся!» — Притула різко відповів, чому не буде вести «Євробачення»

20/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Відмахайтеся!» — Притула різко відповів, чому не буде вести «Євробачення»

"Не бути ведучим "Євробачення" було моїм рішенням, і позиція організаційного комітету конкурсу тут ні до чого".

Таку думку на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook висловив шоумен Сергій Притула , — повідомляє Корупція Стар

притула скрін

За його словами, він взагалі не брав участі в кастингах на ведучого конкурсу. А інформація у засобах масової інформації про те, що він їх не пройшов, є фейком.


"Різні видання робили всякі рейтинги й опитування, кого б люди хотіли бачити ведучим на "Євробаченні". Мені, звісно ж, дуже приємно, що я там лідирував. Але все це і заклало підвалини конфлікту, який я зараз намагаюсь розкласти по поличках. Медіаресурси сформували очікування у суспільства. Очікування не справдилось. Суспільство почало ставити запитання. Оргкомітет почав брехати. Крапка!" – наголосив Притула.

За його словами, торік у нього була розмова з колишнім креативним продюсером "Євробачення" Олегом Бондарчуком, йому навіть дали сценарій. Але подальші обговорення відкладалися. Окрім цього, у нього був запланований концертний графік "Вар’яти-шоу", що відіграло свою роль.

притула мін

"У кінці грудня мені сказали, що зустріч переноситься на "після Різдва", а після Різдва мені сказали, що переноситься на кінець січня. Саме в той день я плюнув на всі ці "завтраки" і почав наповнювати гастрольний графік "Вар’яти-шоу" на березень та квітень. А в кінці січня мені вже можна було і не телефонувати, бо я чітко усвідомлював, що не встигну підготуватись до конкурсу. Бо і англійську, дійсно, треба було підтягнути (з часів мого проживання в Лондоні багато часу спливло), і з французькою заморочитись (під час ведення є франкомовні моменти), і зі сценаристами бути в постійному контакті, а на все це часу було катма! Якщо вже бути максимально відвертим, то для мене це "Євробачення" принесло б тільки зайвий "геморой" – зазначив шоумен.

Притула заявив, що не шкодує про такий свій вибір.