Плітки
Подобається

Таємничий незнайомець: Анджеліна Джолі помічена з новим бойфрендом (ФОТО)

20/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Таємничий незнайомець: Анджеліна Джолі помічена з новим бойфрендом (ФОТО)

Після розлучення з Бредом Піттом до Анджеліні Джолі прикута загальна увага.

Фанатам цікаво, як актриса переживає розлучення, а преса полює за новими сенсаціями. Так, у полі зору журналістів Lafemmod.ru потрапив невідомий чоловік, з яким Джолі відразу ж приписали роман. Вперше молодий чоловік разом з Анджеліною був помічений під час візиту актриси з дітьми в Камбоджу.

Там Енджі презентувала свій новий фільм і провела кілька незабутніх днів. Таємничий супутник супроводжував знаменитість на шопінг, а потім був помічений в компанії її дітей. Тоді виникло припущення, що цей незнайомець – новий охоронець родини.

Але днями Джолі з таємничим супутником знову були помічені разом. Пара вийшла з готелю, де зупинилася Енджі, і відправилася в магазин.

Screenshot_1-2

Західні ЗМІ так і не визначилися, що ж пов'язує актрису з цим чоловіком: роман або ділові відносини. Втім, таблоїди припускають, що чоловік є новим охоронцем Джолі, з яким у зірки роман.

Зазначимо, що після повідомлення про розлучення Бранджеліна, ЗМІ пильно стежать за особистим життям обох екс-подружжя. Папараці чи не кожен день приписують Джолі і Пітта нові романи.

Так, преса писала про роман Бреда з Маріон Котійяр, Марго Роббі, Сієнна Міллер, Дженніфер Гарнер, Ліззі Каплан і Кейт Хадсон. А у Джолі, за версією різних ЗМІ, можуть бути стосунки з Джаредом Лето, Джонні Деппом, таємничим незнайомцем-охоронцем або мусульманським мільярдером.